Hyundai hakkında fikirleriniz?

Kodla Büyü

designbote

Üye
Mesajlar
1,265
Merhaba arkadaşlar hyundai Accent Blue hakkında fikirlerinizi öğrenmek istiyorum?
Kullanan arkadaşlar, artılarını eksilerini belirtirseniz sevinirim.

Model: ACCENT BLUE 1.6 CRDI MODE

0 km 42900 TL web sayfasında.

2011 model 40000 km de bir araç ne kadar eder? Bu aracı 33000 e alsak uygun mu?
teşekkürler
 
peki hyundai hakkında ne dersiniz hocam eski accent ve accent eralar tenekedir malum fakat bu yeni kasaları hiç bilmiyorum?
 
Hocam son yılların en hızlı gelişen otomotiv markası. Zira en büyük değişikliği tasarımcılarını değiştirerek gerçekten güzel arabalar yapmaları. Ama gelgelelim dıştaki bu iyileşme ve değişim arabaların içine neredeyse hiç yansımıyor. Üstüne birde yıllardır piyasada tutunmasının asıl nedeni olan uygun fiyat politikasından vazgeçip fahiş fiyatlara geçtiler. Hyundai özellikle dizel arabalarda yakıt tüketiminde yanıltıcı bilgi verdiği için Amerikada milyonlarda dolar tazminat ödemeye mahkum oldu ve bunu kendileride itiraf ettiler yani en başta sahtekar bir firma. Servis ve yedek parça konusunda iyi bir marka olduğunu duymuştum. Ama malzeme kalitesi olarak emsal markalara göre adi malzemeler kullanıyorlar. Dediğiniz fiyat çokda uygun diyemeyiz hocam zira accent blue o kadar tutulmuş bir model değil eski kasaları çok daha fazla seviliyor. Elentra olsa belki düşünülebilir ki onunda dizeli yok. Hyundai tercihi bence yanlış olur hocam. Zaten küçük bir araba biraz kendinizi zorlayıp sıfır başka markalara bakın derim. değilse hyundai boşverin.
 
designbote' Alıntı:
peki hyundai hakkında ne dersiniz hocam eski accent ve accent eralar tenekedir malum fakat bu yeni kasaları hiç bilmiyorum?
Eski Accentin dizel motorlusunu kardeşim birkaç yıldır kullanıyor. 2. el makul bir fiyata aldı. Sorunsuz kullanıyor. Fiyatına göre hiçte yabana atılacak bir araç değil. Accent Blue ise yeni nesil motoru ve hoş dizaynı ile dikkat çekiyor. Ben beğeniyorum. Aracın km oynanmamış ise ve ciddi kazası yoksa bence alınabilir. O bütçe ile 5-6 yaşında çok kilometre yapmış metal yorgunu piyasada iyi giden araç almaktansa daha genç, düşük kilometreli Hyundai neden alınmasın?
 
Merhoom hocam teşekkürler önerilerin için. Şu an arıyorum bir yakınım bu aracı önerdi o yüzden fikir almak istedim.

Benim baktığım 2 model var opel astra, ford focus. bunlarında 2. el dizelini düşünüyorum. bakalım araştırmaya devam.
 
hocam bende de o teneke dediğiniz eradan var 2009 1.6 ama hyundai kendini her geçen gün yeniliyor. yeni modelleri eralardan daha üstün ben 2009 da sıfır aldım bu güne kadar hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür. ama konfor olarak düşük. beni en sinir eden tarafı çok sert oluşu çukurlara girip çıkarken araba darbeleri emmiyor.bunun yanında içeri ses alıyor. benim başka sıkıntım . motor falan süper. ikinci elde fiyatlar uçmuş durumda dizel olması, km düşük olması ve 2011 olması nedeniyse bana fiyat normal gibi geldi. daha önce hiç hyundai kullanmadıysanız bence bir test sürüşü yapın ona göre karar verin.
 
designbote' Alıntı:
Merhoom hocam teşekkürler önerilerin için. Şu an arıyorum bir yakınım bu aracı önerdi o yüzden fikir almak istedim.

Benim baktığım 2 model var opel astra, ford focus. bunlarında 2. el dizelini düşünüyorum. bakalım araştırmaya devam.


sen onları araştır hocam kullanırken sağlam, satarken kolay satış ve değerinde satış istiyorsan

ford, vw, opel, toyota, honda bunlara bak
 
agazi' Alıntı:
ama konfor olarak düşük. beni en sinir eden tarafı çok sert oluşu çukurlara girip çıkarken araba darbeleri emmiyor.bunun yanında içeri ses alıyor. motor falan süper.

aynen katılıyorum
 
Accent Blue yu bilmiyorum ama i20 küçük araba sınıfında fiesta, corsa yada punto evo'ya göre daha iyi, donanım açısından daha fazla özelliğe sahip, dizel de motor gayet sessiz çalışıyor, yakıt tüketimide 90Hp olmasına rağmen gayet düşük...
 
BBNET
Geri
Üst