Hyundai-Accent

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ramo87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Hocam bende var bundan, farkı abs ve çift havayastık.
Eksileri
Sollamada sıkıntı yaşarsın, 1.5 1.6 motor gibi haliyle hareket edemiyor
Parça kalitesi tartışılır, çok da iyi değildir. Ama bir clio kadar vardır
Tipten bazen kaybedebilir :D
Klimayı açınca sanki arkadan birisi tutup geriye doğru çekiyormuş gibi olur. Baya bi fark ediyor yani.

Artıları
O paraya uzun yolda yormayan bir arabadır, (sollama haricinde)
Konforu fena değildir. Clio tarzı arabalardan daha konforludur.
Parçası ucuzdur. Mesela bir tamponu 70 lira filandır. Ben şanzımanda 6 bilye değiştirdim. 350 ye çıkardım arabayı. Aynı işlemi başka arabalarda yapsanız 600 den aşağı çıkmazdı sanki (tabi sınıfına göre düşünmek gerek)
Satmak isteyince hemen satılabilir.
Her yerde yedek parça bulunur.

ha bi de 13 bin lira çok para. Gerek yok, hem tüpü de yok arabanın. 1000 liraya da tüp taktırmanız gerekir aklınızda bulunsun.

era nın dizelini de benzinlisini de kullandım dizelinden çok memnun kaldım yakıt tasarrufu maksimum düzeyde benzinlisinin çekişi daha az ama o da güzel bir araç era almanızı tavsiye ederim

Çok teşekkür ederim biraz daha düşüneyim o zaman 12-13 bine araba bulmakta zor :(

bende kullandım zamanında yakıt yönünden iyidir, düz yolda rahattır fakat malzeme kalitesi çok düşük bagaj kapağı çok incedir. ön koltukta kimse yoksa bir tıkırtı gelir durur. benim tavsiyem toyota corollanın efsane kasalarıdır. modeli eski olsada çok daha kaliteli ve konforludur. parasıda yakındır buna

hocam bence 13 bin çok değil.araba kıyaslaması yapmayacağım ama şu an piyasada bomboş broadway lere 9-10 istiyorlar.hiçbirşeyi olmayan 95-96 model arabaya sırf markası toyota diye 13-14 istiyorlar.bu anlamda fiyat bence makul...

motor gücü epey zayıfmış benimkisi daha fazla tüpüde yok abs de benimkinde var :)
bence iyi bir araba fiyatına göre
sahibinden.com açıklamasına göre en hızlı satılan araba artık gerisini düşün
bence koltuk konforu gayet iyi clio berbat bir araba şahinin hızlısı konfor filan yok
içi geniş bir araba bence rahat
tek eksiği hızlanmada araba sollamada 2 kere düşünmek lazım .benim öyle bir derdim yok diyosan sorun değil aslında
yakıtı zaten motoru küçük olduğu için iyidir.
tavsiye ederim ama abs olana bak derim önemli bence tüpte şart oda sana 15-16 gibi bir rakama gelir
ama aile arabası diyebiliriz
toyota sağlamdır derler bencede iyidir ama 13-14 bine iyi diyeceğin araba 95-96 model civarındadır. o kadar yaşlı yani kim ne derse desin eski eskidir yeni yenidir. vede o fiyata klima lı bulamazsınki bu devirde klimasız arabada alınmaz
daha fazla param var diyosan fiesta 17-18 civarında 2004-2005 model memur arabası diyebiliriz.

BBNET
Geri