hyundai-accent-era bu arabayı tavsiye?

Kodla Büyü

stan007

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Ocak ayının başı itbariyle 4 ay ertelemeli kredi almak istiyorrum yaklaşık 16 17 milyar civarı.

Almak istediim araba sedan olması ve fiyatı itibariyle hyundai-accent-era yı önerdiler, sizce bu araba nasıldır, kullananlar memnunmu, birde hangi modelini öneriyorsunuz, yada elinde bu araban olan satmak isteyen varmıdır şimdiden teşekkürler......

Hocam ben de 2011 Era Team 1.4 var. LPG takılı. Yakıt yönünden çok cimri diyebiliriz. Km'de 0,18 kuruş yakıyor benimki(Gazın lt'si:2.15). Bu paralara alınabilecek makul bir araba ANCAK çok da kaliteli birşey beklemeyin derim. Benimki 2011 olmasına rağmen tıkırdamalar, rüzgar sesleri, lastik sesleri cirit atıyor arabanın içinde. Bilginize...

teion' Alıntı:
Hocam ben de 2011 Era Team 1.4 var. LPG takılı. Yakıt yönünden çok cimri diyebiliriz. Km'de 0,18 kuruş yakıyor benimki(Gazın lt'si:2.15). Bu paralara alınabilecek makul bir araba ANCAK çok da kaliteli birşey beklemeyin derim. Benimki 2011 olmasına rağmen tıkırdamalar, rüzgar sesleri, lastik sesleri cirit atıyor arabanın içinde. Bilginize...

doğru söylüyorsun hocam 17 18 bin lirayada piyasada düzgün araba yokki hangi arabada karar kılsam diye düşünüyorum ama seçenek çok az

Arkadaşımın 2000 Opel Astrası var, benimdekinden daha iyi neredeyse, düşünebilirsiniz bence..

teion' Alıntı:
Arkadaşımın 2000 Opel Astrası var, benimdekinden daha iyi neredeyse, düşünebilirsiniz bence..

hocam biliyorum 200 model astralar çok iyi ama o kadar modeli düşük araba düşünmüyorum , daha çok 2004 ve üzeri

BBNET
Geri