HYUNDAİ GETZ Yorumlar

Kodla Büyü

bekirpasa

Site Gezgini
Selam arkadaşlar Hyundai Getz almayı düşünüyorum.Kullanan varsa veya bilen varsa nasıl bir araba tavsiye eder misiniz? 2008 veya 2009 model almayı düşünüyorum .Yorumlarınızı bekliyorum.

hocam bende 2009 dizel getz var, 2 yıldır kullanıyorum, yakıt konusunda oldukça cimri ve ekonomik, şehiriçi trafiğinde çok atik ve park sıkıntısı yok. ikinci elde de oldukça hareketli bir piyasası var.

Dizel 2010 modelini kullanıyorum. Şehir içinde kullanışlı, bir sıkıntı yaşamadım... Sıfır almıştım, yakıt tasarruflu, kaportanın çok güçlü olduğu söylenemez ama Allah kazalardan korusun. Kaza olduğunda çok sağlam araçlarla kıyaslanamaz, çok güvenli olmadığını düşünüyorum. Onun haricinde sorun yok.

Teşekkür ederim arkadaşlar çok sağlam olmadığını duymuştum ama yedek parçası da ucuz sanırım... Peki dizel modeli ile benzinli arasında fark var mı ? Hangisi daha kullanışlı olur acaba

dizel 1,5 tavsiye ederim çekiş konusunda memnun kalırsın .. kaportadan çok aracın şaşesi önemlidir... huyuna alışıncıya kadar biraz yol tutuşu zayıf hissi uyandırıyor fakat aracını tanırsan ve sürüş tekniklerini de biliyorsan bu konuda sıkıntı yaşamazsın... yakıt konusunda cimri olduğu doğru eğer basmaz isen 100 km de 4,5-6 arasında yakar... eğer benim gibi basarsan 6-7,5 yakar

Ben küçük olduğunu düşünüyorum, daha büyük arabaları seviyorum. Şehirler arası yollar için uygun değil gibi. Ben olsam tercih etmezdim sanki.

ben 2007 yılından beri 2006 benzinli 1.4 doch modelini kullanıyorum. harika atik, çekişi güçlü, park sorunu olmayan, şehirler arası full depoyla 750-800 km yapan (klimayla) şehir içinde de ful depoyla 400 km'den fazla yapıyorum. bakımlarını servislere yaptırırsan eskişehir otokoç fiyatı bindiriyor ama dışarda parça ve işçilik ucuz

bu arada en kısası 175 en uzunu 205 cm boyunda en hafifi 80 en ağırı 115 kilo olan 4 erkek rahatlıkla binip gezebiliyorduk hocam. özellikle baş yüksekliği çok iyi. dik çıktığı içinde peugetto 206 ve yeni fiestalardan daha geniş (206 ve fiestaya sığamadık ta 4 kişi ;) )

2004 kullanıyorum çok benzin harcıyor şehiriçinde şimdi tüp taktırdım şehirlerarası 10 kuruş falan yakıyor ama araç bence genel anlamda çok yakıyor ben tavsiye etmiyorum açıkçası ama atik olduğu doğrudur kontağı çevir anında bas

bu arada silindir sayısına göre al hocam. 2006 öncesi olanlar 3 silindir. arkadaşta 2005 dizel vardı yakıttan şikayetçiydi, 2006 4 silindir aldı oh be dedi

bnde 2009 dzeli var 0 aldım cok memnunum
çekiş performans yakıt cok iii ayrıca vgt desteginide özellikle ısıklarda fark ettiriyo yo
tek sorun bagaj ufak geliyo helede cocuk olduktan sonrasıkıntı yasanabiliyoı ara ara bnde satmayı dusunuyom

Yorum yapan arkadaşlara teşekkürler. Yolda savruluyor olması beni dşündürüyor.Çünkü ben acemiyim usta bir şoför değilim başka arabalara da bakıyorum.

BBNET
Geri