Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Faz 2 kapsamındaki bazı tahtalara flash bellek takınca "Hub bağlantı noktasında güç yüklenmesi" uyarısı çıkıyor ve flash belleği tanımıyor.
(Başka bir flash bellek takınca sorunsuz çalışıyor)
Çözümünü bilen var mı?Teşekkürler
Belirli bir flash bellekte yapıyorsa, flash bellek kısa devreye neden oluyor olabilir. Belleğin Port bölümünü kontrol edin.
Yıllar önce bir müfettiş bir flash getirmişti. Taktım bilgisayara XP hemen uyardı, usb aygıt fazla güç çekiyor diye.
Flash'ı çıkarıp, port bölümüne baktığımda sigara ambalajlarındaki alüminyum folyo parçasının girmiş olduğunu gördüm. İğneyle çıkarıp, denediğimde sorunsuz çalıştı.
yukarıda arkadaş belirtmiş, flash bellekte bir sorun var ve fazla akım çekilmesine neden oluyor. ben olsam zorlayıp usb girişini hiç etmeden flashı değiştirirdim.
yukarıda arkadaş belirtmiş, flash bellekte bir sorun var ve fazla akım çekilmesine neden oluyor. ben olsam zorlayıp usb girişini hiç etmeden flashı değiştirirdim.