Hem’de açılan kursların online alınabileceği platform. Kurs tamamlandıktan sonra belge e-Devlete yansıyor.
hemba.gov.tr
BT öğretmeni değilse ve konulara hakim değilse bilgi edinmiş olur. Başkaca bir işe yarayacağını sanmam. Belki ileride bu kursu HEM üzerinden siz de vermek isterseniz işleyiş hakkında fikir edinmiş olursunuz.Bu kursun normal bir öğretmene artısı var mı? Bilen varsa bilgi verebilir mi?
Ekli dosyayı görüntüle 73391
Açıkcası ben btr öğretmeni olmamakla birlikte teknik öğretmenim. Videodaki tüm konulara hakimim hemen hemen. Fakat görevlendirme görev alma şansımı artırırsa bu kursu almayı mantıklı buluyorum. Sonuçta bir resmi belge varBT öğretmeni değilse ve konulara hakim değilse bilgi edinmiş olur. Başkaca bir işe yarayacağını sanmam. Belki ileride bu kursu HEM üzerinden siz de vermek isterseniz işleyiş hakkında fikir edinmiş olursunuz.
Görev almaya etkisi yok hocam.Açıkcası ben btr öğretmeni olmamakla birlikte teknik öğretmenim. Videodaki tüm konulara hakimim hemen hemen. Fakat görevlendirme görev alma şansımı artırırsa bu kursu almayı mantıklı buluyorum. Sonuçta bir resmi belge var
Halk eğitimde alanınızla ilgili kurs açabilirsiniz hocam. Usta öğretici olarak verebileceğiniz eğitimler mutlaka vardır. Kurs için yeter sayıyı bulursanız daha kolay açılır. Bu eğitimlere katılıp belge almanız gerekmez.Açıkcası ben btr öğretmeni olmamakla birlikte teknik öğretmenim. Videodaki tüm konulara hakimim hemen hemen. Fakat görevlendirme görev alma şansımı artırırsa bu kursu almayı mantıklı buluyorum. Sonuçta bir resmi belge var