HTTP Error 401.3 - Unauthorized

Kodla Büyü

gamzerkan

Site Gezgini
Arkadaşlar ftp ye dosyalarımı kopyaladım. ftpyi kapattm .Sitemi açmak istediğimde kendi sitem değilde

HTTP Error 401.3 - Unauthorized
You do not have permission to view this directory or page because of the access control list (ACL) configuration or encryption settings for this resource on the Web server.

böyle bir hatayla karşılaşıyorum ne yanlışlık yaptım yardım ederseniz çok sevinicem.

Bu klasör izinlerinden kaynaklanan bir hata. Ancak klasör izinlerine siz dokunmamışsınızdır. Büyük ihtimalle FTP ile gönderdiğiniz klasörler, mevcut bir klasörün adınını taşıdığından web sitenizin ana dizininde veya bir üstünde aynı isimli klasörü yeniden oluşturmuş olabilirsiniz. Bu da yeni klasör olduğu için önceki ayarlanan izinleri (everyone izinleri olabilir) yok etmiştir. Eğer hata böyle birşey ise ancak web sunucunuzu yönetenler yeni bir site veya klasör oluşturarak ya da izinleri tekrar vererek bunu düzeltebilirler. Hosting firmanız sorunu çözebilir. Plesk vs. kullanarak siz de bir şeyler yapabilirsiniz ancak en iyisi hosting firmanızdan bunu düzeltmesini isteyin.

BBNET
Geri