Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar siteyi upload ettim..şimdi bu sorunu veriyor..tekrar sildim eski siteyi yükledim.ama çalışan sitede de şimdi bu sorunu veriyor..meb in serveri.yardım ederseniz sevinirim
hocam eski site..wwwroot diye bir seyin içindeydi..bende ona girdim içindekileri sildim bir tek asp_net client diye bir dosyayı sılmedim sonra kendi sitemi dreamwever da yapıp buraya attımmm...anasayfam index.olacak şekilde diğer sayfalarda bunun yanında ben bunu atınca 403 yasagı verdi.sonra attıklarımı sildim tekrar eskisini yükledim aynı sorun devam ediyor....yardım ederseniz sevinirim
hocam dediğim ğibi wwwroot diye bir şeyin içine attım ama....hocam ben flashfxp kullanıyorum..transfer et diyorum bitiriyor...en son transferden sonra birşey yapmaya gerek varmı ki acaba
Arkadaşlar merhaba.
Bu hata mesajını ben de alıyorum.Asp tabanlı bi site vardı daha önce.siteye dair bütün sayfa ve klasörleri sildim.html bi site yaptım.yükledim.ama bu hatayı alıyorum.
yardımcı olabilecek biri var mıdır acaba?
aynı sorunu ben de yaşıyorum. sitede biryerde dosyanın üzerine sağ tıkla sayısal değeri 644 yap diyordu. denedim, olmadı tekrar girdiğimde sayısal deer yine xxx şeklindeydi. bu normal mi? nasıl halledebilirim bu sorunu