HTML'yi exe haline getirecek program

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xamid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

xamid

Site Gezgini
Hazırladığım html sayfasını tek dosya (exe) haline getirecek program varmı?Yani tek simgeye tıkladığım zaman dosyaları yüklemeden direk hazırladığım sayfanın index.html sayfasını çalıştıracak bir program.Deneyip de memnun kaldığınız bir program olursa daha güzel olur.İnternetetki bazı programları denedim, ama oluşturamadım,belki de İngilizcem iyi olmadığı için ben anlamadım.Teşekkürler.

html sayfalarını tek dosya olarak kaydetmek istiyorsanız ; html sayfasını dosya/farklı kaydetten kayıt türü bölümünden *.mht secmeniz yeterli olacaktır.
umarım faydalı olur..

abzah
Teşekkür ederim,bunu öğrendiğim de iyi oldu, fakat söylediğinizi uyguladığımızda asıl dosyanın da olması gerekiyor,yani bir bakıma bu işlem dosya dışına bir kısayol yerleştiriyor.Oysaki ben bazı portable programlarda olduğu gibi tek sembol olsun ve tıkladığımda direk çalışsın istiyorum.

html'yi "exe"ye çeviren bir yazılım ben de bilmiyorum ancak html sayfalarını "chtml" çeviren yazılımlar var! Yardım dosyası yapıcı yazılımlar var bu konuda..

xamid' Alıntı:
abzah
Teşekkür ederim,bunu öğrendiğim de iyi oldu, fakat söylediğinizi uyguladığımızda asıl dosyanın da olması gerekiyor,yani bir bakıma bu işlem dosya dışına bir kısayol yerleştiriyor.Oysaki ben bazı portable programlarda olduğu gibi tek sembol olsun ve tıkladığımda direk çalışsın istiyorum.
hocam mht yaptığın zaman kısayol olmaz. bütün içerik(yazı resim vs.) bu dosyanın içinde olur ve ie olan her bilgisayarda açabilirsin. internet explorerın dosya menüsünden farklı kaydeti tıklayıp ordan mhtyi seçmen yeterli.

xapex' Alıntı:
en mantıklısı chm yapmak
yardım dosyalarının şekline sokuyor ve tüm kaynak dosyaları tek dosya haline getiriyor.

http://www.softany.com/convert-html-to-chm/
http://www.programurl.com/software/html-to-chm.htm

bu adreslerde ayrıntılı bilgi var.

+

55ihsan55' Alıntı:
xamid' Alıntı:
abzah
hocam mht yaptığın zaman kısayol olmaz. bütün içerik(yazı resim vs.) bu dosyanın içinde olur ve ie olan her bilgisayarda açabilirsin. internet explorerın dosya menüsünden farklı kaydeti tıklayıp ordan mhtyi seçmen yeterli.

Başka söze gerek yok. :+1:

BBNET
Geri