html 5 to apk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tanzzz1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tanzzz1

Site Gezgini
arkadaşlar htlm 5 te küçük basit bir oyun yaptım.ancak apk ya çeviremiyorum. bu işi para kazanmak için yapmıyorum öncelikle onu söyleyeyim. sadece öğrencilerimle iddalaştık :)
intel xdk programının bir çok videosu var adamlar bu dediğimi yapıyolar. ancak eski sürümünde yapıyolar. 1 haftadan beri bu işi yapamadım.
yardımlarınızı bekliyorum.

Böyle birşey bilmiyordum. İyiymiş. Araştıralım bakalım. İlginç şeyler yapılabilir. Siz nasıl bir şey yaptınız hocam?

Dreamveawer ın phonegap eklentisi var, yanılmıyorsam adobeden hesap açmanız garekiyor. eklenti üzerinden giris yapıyorsunuz uygulamayı android, ios, blackberry platformları için olustrup QR kodu veriyor. Onu okutunca telefona kuruluyor.

tanzzz1' Alıntı:
arkadaşlar htlm 5 te küçük basit bir oyun yaptım.ancak apk ya çeviremiyorum. bu işi para kazanmak için yapmıyorum öncelikle onu söyleyeyim. sadece öğrencilerimle iddalaştık :)
intel xdk programının bir çok videosu var adamlar bu dediğimi yapıyolar. ancak eski sürümünde yapıyolar. 1 haftadan beri bu işi yapamadım.
yardımlarınızı bekliyorum.

Adobe Phonegap bunu yapıyor. Ancak debug modunda oluyor Google Play'e eklenemiyor. Ekleyebilmek için uygulamaya key koymak gerekiyor ben key oluşturdum ancak projeye ekleyemedim. Eğer o keyide eklersen mağazaya koyabilirsin.

BBNET
Geri