Hp Pavilion DV6-3031ET (WW028EA) mi Asus N61JA-JX114V m?

Kodla Büyü
İstanbul Bilişim'i iyice araştırmanızı öneriyorum hocam.Oradan alışveriş yaparken bazı riskleri göze almanız gerekiyor.

arkadaş araştırdığını söyledi. orasını kendisi bilir tabi. özellik olarak hp daha ii gibi geliyor ama asus'u da düşünüyoruz. kararsız kaldık. burdan aldığımız yorumlara göre karar vereceğiz o yüzden yardımcı olursanız sevinirim.

HP Pavilion kasa olarak çok şık ama en büyük eksiği ekran tonları çok kötü ve görüntü çok soluk ama dediğim gibi kasası çok sağlam ve şık

ben uzun zamandır hp kullanıyorum. dediğiniz gibi çok şık ama ısınma sorurunu oluyor ve bataryası 1 yıl gbi kısa sürede alarm vermeye başlıyor. asus hiç kullanmadım o yüzden de arkadaşa çok yardımcı olamıyorum.

Hocam öncelikle stokta olan bilgisayarları sorsun arkadaşınız istanbul bilişime, o kadar araştırır karar verirsiniz elimizde yok derler, o bilgisayarlar bence yok ellerinde, stokta olanları söylesinler onlar üzerinden tavsiyede bulunalım

Hp dünyanın en çok dizüstü satan markası o yüzden bir kerede saf dışı etmeyin, verdikleriniz arasında da hp önde. Asus da iyidir, sony karizmadır ama ben olsam acer in modellerinden alırdım.

Ben 3 yıllık bir Asus kullanıcısıyım eski modellerinde kasa çatlama problemleri oluyordu ama yeni modellerde bu sorunu aştılar. Benimki de çatlamıştı garanti kapsamında kasayı yenilediler. İki arkadaşım yeni model asuslardan kullanıyorlar onların makinaları da oldukça fazla ısınıyor ve bence asusun ekran parlaklığı da çok iyi değil. Ama ben Asus'umdan performans olarak çok memnunum :)

Samsung notebook piyasasında henüz köklü değil, kullanan arkadaşların kasa ve ekran kalitesi hakkında yorum yapması faydalı olur

hepsiburada.com'daki yorumlara baktım genelde olumlu eleştri almış. kullanan arkadaşlar varsa samsung bilgisayar yorum yazarlarsa çok sevinirim...

samsung bence ilk mesajınızdaki iki üründen de kalitelidir 1 arkadaşım kullanıyordu parlak kasalı olanlardan memnundu.ama imkanı varsa dell'den şaşmasın.

Hocam öncelikle istanbul bilişimde dediğiniz cihazlar yok. Orda çok ucuz bir fiyat yazmışlar. Ben aradım n61 için elimizde yok dediler. Hatta adam gibi i5 bile yok. Samsung içinde herkes olumlu diyor. O makineyi gördüm gerçekten şık duruyor. Bende bayram sonrası düşünüyorum. Asus n61 en güzel seri ama piyasada çok az var. Onlarda 2000 üzeri usb 3.0 var. directx 11 yükleniyor.

asus bilgisayarda ekran 16 inch, hp 15.6. büyük ihtimal sayısal tuş takımı var klavyede.asusun ekranı bana çok büyük geldi kullanıcıya da öyle gelebilir, hatta zamanla bilgisayar tamamen büyük gelebilir. görmeden almasın. böyle ufak şeyler gözden kaçabiliyor. hp de vista asusta windows 7 var bu fiyatı fark ettirebilir.. bir de hp deki ram max 8 e çıkabiliyormuş ama asusta 4 te kalıyor. ileride bilgisayar yavaş kalır da ram kapasitesini artırmak isterse bu artı bir özellik diye düşünüyorum.

bilgisayarcı ATI Mobility Radeon HD 5650 ekran kartının atinin yeni bir modeli olduğunu söyledi. doğru mu diyor acaba, atiyi hiç tanımıyorum. birde söylediğine göre nvidia ekran kartları ati ye göre daha fazla ısınıyormuş ??

atungad' Alıntı:
Hocam öncelikle istanbul bilişimde dediğiniz cihazlar yok. Orda çok ucuz bir fiyat yazmışlar. Ben aradım n61 için elimizde yok dediler. Hatta adam gibi i5 bile yok. Samsung içinde herkes olumlu diyor. O makineyi gördüm gerçekten şık duruyor. Bende bayram sonrası düşünüyorum. Asus n61 en güzel seri ama piyasada çok az var. Onlarda 2000 üzeri usb 3.0 var. directx 11 yükleniyor.

arkadaşımla dün konuştuk stokta var demişler bilmiyorum. galiba samsung alacağız. kullanan arkadaşlar da varsa olumlu ya da olumsuz bana çok yardımcı olmuş olurlar. bi de 1500 lira üstü düşünmüyor bütçesi o kadar. samsung 1500 lira üstü ama 50-55 lira verilebilir.

BBNET
Geri