HP G72-A50ET YORUMLARINIZI ALABİLİR MİYİM

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bumit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bumit

Seçkin Üye
Seçkin Üye
HP G72-A50ET Intel Core i3 350M 2.26GHZ 4GB 500GB 17.3" Taşınabilir Bilgisayar WU900EA
almayı düşünüyorum ekranın büyüklüğü , freedos olması cazip geldi birde harddisk 7200 rpm
sistem özellikleri

alternatif olarak düşündüğümde lg LG R590-UAAB1T

İkisi arasında kaldıysanız ve oyun merakınız varsa ya da tasarım yapıyorsanız hp, yok gündelik işler için alıcam diyorsanız Lg. 17'' az değil, okula falan getir götür yapmak zorunda kalsanız zor olur, 1600 lira ya kadar bütçeniz varsa bence acele etmeyin biraz daha araştırın. Freedos demek korsan işletim sistemi kullanacaksınız demektir ya da linux vs. win7 li bir pc tercih ederdim ben

ilginiz için tesekkurler Efedrin hocam, hp dediğim gibi ekranın büyüklüğü , harddisk 7200 rpm gibi özelliklerin yanında freedos olması; tamam korsan kullanacaz ama piyasada satılanlar genelde 32 bit şletim sistemi veriyor suan en cok satanlar arasında bulunan samsung vs gibi genelde 32 bit ve onu alırsak 64 bit için yine korsan kullanmak zorunda kalcaz. bu sebeple hp sectim almayı düşünüyorum hepsiburada da 100 tl lik hediye ceki kampanyası var o da artısı bakalım yinede.

BBNET
Geri