S stanimos Site Gezgini Mesajlar 84 16 Kasım 2017 #1 Mrb arkadaşlar. Okul ağından bazı öğrenciler hotspot shield programını kullanarak tabletlerinden yasaklı sitelere giriş yapıyorlarmış. bunu yeni öğrendik ama nasıl engelleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
Mrb arkadaşlar. Okul ağından bazı öğrenciler hotspot shield programını kullanarak tabletlerinden yasaklı sitelere giriş yapıyorlarmış. bunu yeni öğrendik ama nasıl engelleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
mehmetdiyebiri Site Gezgini Mesajlar 73 16 Kasım 2017 #4 ben test için 6.8'i kurdum denedim bağlanmıyor.
mehmetdiyebiri Site Gezgini Mesajlar 73 16 Kasım 2017 #5 Gerçi ben bilgisayara kurup denedim, hocam muhtemelen bir apk dosyasından bahsediyor
mutlu112 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 872 16 Kasım 2017 #6 Ben denedim giriyor. Kablolu kablosuz fark etmiyor.
C conquest014 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 347 16 Kasım 2017 #7 şu wi fi şifrelerinin kontrolünü btr lere verilmesi lazım artık,telefondan da benzer yöntemlerle giriliyor
şu wi fi şifrelerinin kontrolünü btr lere verilmesi lazım artık,telefondan da benzer yöntemlerle giriliyor