I istbilg34 Aktif Üye Mesajlar 197 25 Nisan 2014 #1 Merhaba arkadaşlar Hotmail şifremi girince üst kısımda sadece şerit şeklinde mavi ekran çıkıyor. evdede okuldada aynı sorun. sizce ne olabilir_? Ekli dosyalar hotmail-açılmıyor.jpg 1.9 KB · Görüntüleme: 706
Merhaba arkadaşlar Hotmail şifremi girince üst kısımda sadece şerit şeklinde mavi ekran çıkıyor. evdede okuldada aynı sorun. sizce ne olabilir_?
habibocak Üye Mesajlar 0 25 Nisan 2014 #2 Farklı tarayıcılarda deneyin. Şimdi Chrome ile açtım. Ben de bir sorun yok. Bir de tarayıcı ön belleğini temizleyin.
Farklı tarayıcılarda deneyin. Şimdi Chrome ile açtım. Ben de bir sorun yok. Bir de tarayıcı ön belleğini temizleyin.
I istbilg34 Aktif Üye Mesajlar 197 25 Nisan 2014 #3 Hocam explorer chrome mozilla ile denedim açılmıyor. ama cep telefonu ile giriyor. Sorunu anlamadım doğrusu.
Hocam explorer chrome mozilla ile denedim açılmıyor. ama cep telefonu ile giriyor. Sorunu anlamadım doğrusu.
I istbilg34 Aktif Üye Mesajlar 197 25 Nisan 2014 #4 Arkadaşlar opera indirdim denedim ama yine sadece üstte resimdeki gibi mavi şer,t var. sizce sorun ne olabilir???
Arkadaşlar opera indirdim denedim ama yine sadece üstte resimdeki gibi mavi şer,t var. sizce sorun ne olabilir???
ilhan79 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 378 9 Mayıs 2014 #5 Geçen bir arkadaşa da oldu. Tarayıcıyı bırak başka bilgisayardan farklı ağdan denedik olmadı ertesi gün düzeldi. Şifreyi yanlış girmişti sanırım doğrulama falan derken gitmiş, düzelir yani bi şey olmaz
Geçen bir arkadaşa da oldu. Tarayıcıyı bırak başka bilgisayardan farklı ağdan denedik olmadı ertesi gün düzeldi. Şifreyi yanlış girmişti sanırım doğrulama falan derken gitmiş, düzelir yani bi şey olmaz