Hotel odalarındaki elektirk kartı

Kodla Büyü

hanedantr

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaslar su anda kaldıgım hotelde kapılar kart ile acılıyor ve elektrik tesisatı bu kartı yuvaya sokunca aktif oluyor bunu bloke etme durumu varmı kartı arkadasım alıp cıkınca elektrigi nasıl acık tutarım

hocam , odadan son çıkan kartı resepsiyona bırakır, girmek isteyen ordan alır...aynı sorunu biz de yaşamıştık, ancak o şekilde çözebilirsiniz...

Otellerin hepsinde bu sistem var .
Çözümü basit size zaten 2 kart veriliyor otele giriş yaparken - kartın biri yuvada takılı kalır - diğer kart ile dönüşlerde kapıyı açarsınız. Eğer 2 kart verilmedi ise de resepsiyon dan isteyin.

Olay klima için ise zaten klima kartsız da çalışıyor, giderken açık bırakabilirsiniz( benim gittiğim yerlerde öyleydi ). Ama buzdolabı veya şarj için ise mecbur kart takmanız lazım

Standart kart boyutunda ise, cüzdanınızdaki her hangi bir kart (maaş, k. kartı, market vs.) aynı görevi görecektir.

sorun o degil gunduz cok sıcak oda hamam gibi onemli olan oglen 12 ile 2 arası biz yokken calısıp klima odayı serinletsin yada
oda arkadası diyelim dısarı cıkacak gece kartı alsa elektrik yok odada almasa 3-4 gibi geldiginde beni uyandırıyor oda ayrı sorun

hanedantr' Alıntı:
sorun o degil gunduz cok sıcak oda hamam gibi onemli olan oglen 12 ile 2 arası biz yokken calısıp klima odayı serinletsin yada
oda arkadası diyelim dısarı cıkacak gece kartı alsa elektrik yok odada almasa 3-4 gibi geldiginde beni uyandırıyor oda ayrı sorun
anladım hocam.. 2. bir kart istemekten başka çaresi yok gibi, tabi vermeme durumları da olabilir...

Çoğu otelde 2 kart standart veriliyor deyin - 2. kartı isteyin.. Birimiz erken yatırıyor - birimiz geç geliyor , o yüzden vermeniz gerek , gibilerinden birşeyler söyleyip alın kart ı .. Sizi memnun etmek zorundalar - bir de hotel mi otel mi?

Klimayı açık bırakıp gitmesinler diye, pintilik yapmak için tek kart vermişler zaten - o yüzden durumu çaktırmayın 2. kartı isterken. Yok derlerse de. Kartı takılı bırakıp çıkın odadan - her girişinizde resepsiyona kartı içerde unuttuğunuzu söyleyin.. 1-2 kere bunu yapınca verirler

Hocam bazilarinda manyetik sistem yok. Oradaki mandali acik tutmak yetiyor. Oraya uygun herhangi bir karti sokun.

maalesef cıksak islerine gelir mecburi kalıyoruz cunku elden birsey gelmiyor ve kimseye 2. kartıda vermiyorlar

BBNET
Geri