Hosting önerileri arıyorum

Kodla Büyü

burhansenyuva

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba. sayın hocalarım. Host konusunda yeterince bilgisizim. uygun ve hızı da çok kötü olmayan önerebileceğiniz güvenilir hosting firmaları var ise yardımlarınızı bekliyorum. Php desteği verebilecek şirketler... Şimdiden okuma ve yardım zahmetinde bulunacaklara teşekkürler.

arkadaşım natro.com bu konuda en iyilerden birisi istersen hosting paketlerini incele,sana uygun olanı al.sorun yaşamazsın,hostunda hem php hem asp yi aynı anda çalıştırabilirsin

hocam natro paketlerinde yedek alma OK işareti ile işaretlenmiş ama yanlış da algılamış olabilirim.

hocam bizim okul natro bayisi gibi bişey sitede bir sorun oluştu ve geri yüklemelerini söyledim aldığım cevap bilmem kaç bin müşterimiz var yedek almıyoruz biz dediler

ozilogic' Alıntı:
hocam bizim okul natro bayisi gibi bişey sitede bir sorun oluştu ve geri yüklemelerini söyledim aldığım cevap bilmem kaç bin müşterimiz var yedek almıyoruz biz dediler

Hakikatten ilginç bir durum hocam. Gecenin bu saatnde online yardım hizmeti veren bir şirket, bu tarzda bir şey söylemesi gerçekten üzücü bir durum olsa gerek. Ki ayrıca paket özelliklerinde bu bilginin yer alması da firmaya ayrı bir kalite katmış. Yaşadığınız sorun aklımda. bilgi için teşekkürler. Bu arada diğer arkadaşlara da teşekkürler.

natro yu tavsiye ederim, yedek alma bölümü var diye hatırlıyorum bayadır panele girmedim. okul siteleri için uygun. profosyonel olarak bilemiyorum.

aakcakaza' Alıntı:
http://www.kebirhost.net/ i baya kullanan var.

Cuma günü bende yeni bir hosting için araştırma yaparken bilgisayarbilisim.net sayfalarında
kebirhost.net adresine rastladım. Sadece linux hosting veriyor. Fiyatlar çok iyi. Sayfalar çok hızlı.
Cpanel türkçe (gerçi karakterler bozuk çıkabiliyor) Yedekleme ve istatistik özelliği var.
Benim aradığım tüm özellikler mevcuttu. Tabi yine araştırıp kararınızı öyle verin. İyi çalışmalar...

BBNET
Geri