Hostgator kullanan var mı?

Kodla Büyü

mailicin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhabalar;

Hostgatordan sınırsız domainli host almayı düşünüorum.Acaba tecrübesi olan arkadaşlar var mı?

Gerçekten denildiği kadar iyi ve hızlı mı? Tükçe destek var deniliyo aslı var mıdır?

İndirim kuponları hizmet süresi uzatıldığında da işe yarıyor mu? Gelecek senelerde ne kadar ödeyeceğim?

Her yeni site için alanadı haricinde ek ödeme falan istoylar mı?

Hostgator değil ama justhost.com'dan aldım. %50 indirim vardı, 41$ (70 TL) ödedim. Kredi kartı ile ödeme biraz sıkıntılı ama PayPal ile kolaylıkla satın almak mümkün. Sınırsız alan adını barındırmak mümkün, şu anda hostingimde kendi sitem dahil 4-5 okulun sitesi de yayınlanıyor. Ancak bir sonraki yıl 80 dolar ödeyeceğim. Hostgator için de aynı şey geçerli olacaktır.

teşekkürler hocam. peki durum nedir? hızı nasıl, sitenin kapanma durumu falan oluyo mu?

2 yıla yakındır kullanıyorum. başka bir servis tarafından uptime'ını sürekli pinglettiriyorum. %99'dan daha fazla uptime var diyebilirm. sıkıntı yok. sadece denizaşırı olması türkiye dış hat çıkışlarında sorun yaşandığı zamanlarda sana sıkıntı çıkarabilir. ama o da eskisi gibi olmuyor artık. geçen ay sanırım avrupa sunucuları açıp türkçe destek de vermeye başlamışlar ama ben denemedim hala amerika sunucularındayım ve ingilizce destek alıyorum. sınırsız domain ve alan hizmetinin sınırı cpu limiti sadece. %25ti sanırım geçmeyeceksin. daha merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin. kuponlar bir sefere mahsus işe yarıyor. 1 yıllık alıp % kuponu kullanman daha karlı olacaktır yada belki vazgeçerim diye ilk ayı bedava getirecek bir kupon da kullanabilirsin. tercih senin.

BBNET
Geri