Hocam Bir kısmını Anlatsanız..Tecrübe Açısından..KAYIBEY' Alıntı:bir de eklemem gerek en uzak durmanız gereken firma bence markum.net tir. Allah düşmanıma oradan host hizmeti aldırmasın, neler çekmiştim, anlatsam roman olur![]()
Aynen katılıyorum arkadaşıma, markum.net ten olabildiğince uzak durun. Ben ilk başlarda onlarla çalışıyordum. Şimdi tüm sitelerimi isimtescil.net'e taşıdım. Ama onlarda da ara ara sorunlar yaşanıyor. Şu anda 8 tane sitem var hepsi isimtescilde. Hostbul sanki mantıklı geldi. Şimdi orayı araştırıyorum.KAYIBEY' Alıntı:m17h41r' Alıntı:http://www.markum.net i tavsiye ederim. Hem fiyatları hem hızı hem de teknik desteği çok iyi bir firma.... Daha şikayetçi olana da denk gelmedim. Ben bugün burdan yeni bir tane host daha aldım...
Aman hocam ne yaptınız. Allah onların eline düşürmesin. Hele bir trafik limitini aşın da bakın başınıza neler gelecek...Dünyada tek host hizmeti veren onlar kalsa inanın sitelerimi kapatırım daha iyi...
:+1:Yabancı sitelerden olsun dersen hostgator derim. en küçük bir sıkıtın olduğunda basit bir ingilizce ile online yardım alabiliyorsun.