HOST ALACAĞIM EN DOĞRU TERCİH HANGİSİ ACABA

Kodla Büyü
Bende araştırmıştım kebirhostu tavsiye eden çok kişi var
 
Evet ayrıca ekleyeyim bende kebirhost kullanıyorum.Daha başım ağrımadı ama bir kaç mail attım cevap verende olmadı. :) Şu an iyi gidiyor.
 
hocam ben kebirhost ile çalıştım sorun olmadı. Ama bireysel biryer olduğunu sanıyorum.Yani çok gelişmiş biryer değil.Şu anda turkishost ile çalışıyorum.Sağlam biryer ve fiyatları da çok çok tuzlu değil :) Eğer projeniz sağlam bir altyapı grektiriyorsa turkishost, yok hayır belki ayda ylda bir sorun olsa da olur diyorsanız kebirhost ( pek sorun yaşamadım ama olabilitesi yüksek :) ) tavsiye ederim.kolay gelsin.
 
bende 2-3 defa sistemhost kullandım, ve kullanan arkadaslar oldu, şimdiye kadar problem çıkmadı. Fiyatlar da fena degildi.
 
bir de eklemem gerek en uzak durmanız gereken firma bence markum.net tir. Allah düşmanıma oradan host hizmeti aldırmasın, neler çekmiştim, anlatsam roman olur :)
 
www.labina.com.tr ben buradan birçok kez hosting aldım hiçbir sorun yaşamadım, teknik destek çok güzel, fiyatı diğerlerine göre pahalıdır ama sorun yaşamazsınız zannediyorum.
 
vay anasını kebirhost yazacaktım herkes yazmış :) Benim anlamadığım bir şey kebirhost denen şirket Türkiye' nin en çok hosting hizmeti sağlayan 10 şirketi arasında hhatta 5 yada 6. sıradaydı en son. Uluslararası bir sitede bu tablo sürekli güncelleniyordu. Ona rağmen adamlara ne zaman mesaj atsam bana 15 dk ile 2 saat arasında genellikle ccevap yazıyorlar nadiren süre uzuyor. Bu nedenle aldıkları az paranın hakkını kesinlikle veriyorlar. Bayilik paketini ben 40 tl ye almıştım :) şaka gibi bir fiyat yani. Şimdilik bayilik paketini büyüteceğim. Netice olarak fiyat ve müşşteri memnuniyeti olarak değerlendirince kebirhost en iyi şirketlerden birisi.
 
www.markum.net i tavsiye ederim. Hem fiyatları hem hızı hem de teknik desteği çok iyi bir firma.... Daha şikayetçi olana da denk gelmedim. Ben bugün burdan yeni bir tane host daha aldım...
 
www.linesis.com
yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum, pek bir problem olmadı, hem asp.net hem php destekleyen hostingleri cazip olabiliyor
 
m17h41r' Alıntı:
http://www.markum.net i tavsiye ederim. Hem fiyatları hem hızı hem de teknik desteği çok iyi bir firma.... Daha şikayetçi olana da denk gelmedim. Ben bugün burdan yeni bir tane host daha aldım...

Aman hocam ne yaptınız. Allah onların eline düşürmesin. Hele bir trafik limitini aşın da bakın başınıza neler gelecek...Dünyada tek host hizmeti veren onlar kalsa inanın sitelerimi kapatırım daha iyi...
 
eğer host lazım ise arkadaşlar size yardımcı olabilirim arkadaşlarımla beraber bir web tasarım şirketimiz var ben onlara yardım ediyorum sadece isterseniz size host hizmeti sağlayabilirim piyasadan biraz daha uygun fiyata yaklaşık 4 yıldır 50 den fazla sitemiz yayında hiçbir problem yaşamadık turkishosttan almış olduğumuz ups lerde serverlarımız mevcut bu konuda yardım almak isteyen bana ulaşsın arkadaşlar...
 
bende uzak durmanız gereken bir yer söyleyeyim. data teknoloji burada uzak durun. 6 ay çalıştık bu sürenin yarısı sitemiz offline dı
 
cogullu' Alıntı:
http://www.labina.com.tr ben buradan birçok kez hosting aldım hiçbir sorun yaşamadım, teknik destek çok güzel, fiyatı diğerlerine göre pahalıdır ama sorun yaşamazsınız zannediyorum.

ben de labinacılardanım. birçok kez aldım ve hiç sorun yaşamadım.. teknik destekleri de çok iyi..

ayrıca ÇOK ÖNEMLİ bilgi: :!: aldığınız firmanın hosting yetki belgesi olması gerekiyor devlet tarafından verilmiş.
ayrıntılar için:
http://www.chip.com.tr/konu/Hosting-e-f ... _7667.html
http://faaliyet.tib.gov.tr/yetbel/
http://www.tib.gov.tr/node/28

EN ÖNEMLİSİ İSE
http://www.tib.gov.tr/dokuman/YS_listesi.html
adresinde alacağınız firmanın adı MUTLAKA olmalı..

bilmeyenlere duyuralım, interneti bilinçli kullanalım.. :)
 
Ben bilisimdunyasi.org'u kullanıyorum. Bu güne kadar sorun yaşatmayan 2 firma ile çalıştım. Kebirhost.net ve Bilisimdunyasi.org Tavsiye ederim
 
bilgisayarci1' Alıntı:
Bu konuda tartışmasız firma http://www.natro.com dur. Bence pişman olmazsınız. Ben 4 yıldır kullanıyorum ve yaklaşık 5-6 adet hosting ve 9 adet domain im var bu firmada.

ihs.com.tr beni çileden çıkarmıştı. sadecehosting.com kullandım bir dönem, hizmet ve kalitesi çok güzel ancak fiyatları da yüksekti. en son natroya geçtim. 3.5 yıldır hiç sorun yaşamadan kullanıyorum. Diğer tüm domainleri de buraya transfer ettim.
 
Geri
Üst