Honda'nın 5 yıl kullandıktan sonra eskimesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan brodil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
dekoderman' Alıntı:
sayın hocam.
öncelikle gönül rahatlığıyla japon arabasına bin derim (bulduğun ikinci el arabanın temizliği neyse)
ben 2002 de 92 model toyota corolla 1.6 GL aldım. 2005e kadar bindim. memnuniyet ötesi bir araba idi benim için o zamanlar.
sonra suzuki witara 4*4 97 model aldım. 2006 da. veeee 2011 e kadar sorunsuz bindim.
ev aldığım için satmak zorunda kaldım. 6 ay sonra 2000 opel astra 1.6 aldım. 58000 km de idi. çok temiz bayan öğretmenden aldım. 1 hafta sonra ön takımlar, sonra lastikler, sonra lpg, sonra.... ayda bir sanayiye gidiyorum. orjinali var, yan sanayi orjinali var, yan sanayisi var parçaların. varda var.
sözün özü: JAPON dan şaşma. bundan sonra ben şaşmayacağım.
bir arkadaşımın 97 hondası vardı. birisi kazara çarptı. 2010 da. gitti 0 honda aldı. sabah iişine gelip akşam evine gidiyor. ama hondadan şaşmadı.
benim tercihimi sorarsan japon... 1.suzuki, 2. toyota, 3.honda (subarulara binemedik henüz, ayrıca benim babam toyota gibi adam...)

yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum bu fanatik marka fanı arkadaşlara;
1. belki 58000 orj. kmsi değil?
2. belki gerçekten 58000de ama çok bozuk yollarda ve dikkatsiz kullanıldı o yüzden ön takımlar erkenden saldı kendini?
3. lastikler ve lpg örneğine çooook güldüm arabanın ne suçu var lastiği eskimişse? lpg montajı düzgün yapılmamışsa?
4. hepsini geçtim düşük yaş veya düşük km de olsa dahi 1000de 1de olsa her marka/model araç sorun çıkarabilir. asla ve asla tek bir araca bakıp bütün markayı yakmayınız.
bahsettiğiniz g kasa 1.6 ecotec astrayla lpgli bir şekilde 100bin km yi geçmiş arkadaşlarım var sadece yıllık bakımını yaptırıyorlar yıllardır.

Arkadaşım bundan 7 yıl önce ikinci el Honda Civic almıştı. 2000 modeldi sanırsam.. Hala canavar gibi..

elinde satacak alman arabası olmasın senini galerinin..otomatik alacaksan hondadan şaşma derim..alman arabalarının otomatik şanzımanlarını bir araştır derim maliyet ne çıkarırlar,kulaklarına inanamazsın..

BBNET
Geri