Honda Kullananlardan Yorum Bekliyorum...

Kodla Büyü

alibaba37

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2002 model- honda civic vitec1.6 - otomatik vites-90 binde fiyat ise 24.500...

Sizce fiyatı nasıl arabaya göre arkadaşlar. Özellikle honda kullananlar yorum yazarlarsa sevinirim. durum biraz acil. Şimdiden tşkler. bu arada araba balıkesir de... saygılar...

Hocam ben arkadaşın arabasını uzun yolda kullandım çok güzel hiç yormuyo insanı otomatiği en iyi arabalardanmış fiyatı da normal gibi ama km si az geldi bana oynanmış olmasın

eddy57 doğru söylüyor, 2002 model araba nerden baksanız 170-180 bin olması lazım, hatta daha fazla.
Ama honda iyidir, geçen sene 2010 model otomatik kullandım, 1 yıl. sonra sattım. motor ve şanzımana diyecek yoktur, sağlamdır...

hayırlısı olsun.. honda güzel arabadır hocam. bir yakınım kullanıyor.. sorunsuz araba..

Hocam Uzun yolda bu arabayı kullandım. Otomatiği güzel. Gerçekten hoş araba. Ama arkadaşların dediği gibi km biraz şüpheli geldi :|

Hondanın otomstiği iyidir. Tüpe de uyumludur. İyi temiz bir honda bulursan almanı tavsiye ederim. Arkadaşta Brc tüplü otomatik honda vardı. Yanlış hatırlmıyorsam 37000 e veriyordu.

Re: Ynt: Honda Kullananlardan Yorum Bekliyorum...

Ben geçen eylülde 2005 1.6 ls modelini 26500 almıştım. Otomatik vitesi ilk defa kullanıyorum o yüzden karşılaştırma yapamicam fakat çok rahat oldunu söyleyebilirim.

Aracım honda jazz 2002 otomatik vites.2011 de 53.000 km de aldım şu an 83.000 de. Kullanımı, otomatik vitesi ve yakıtı gayet guzel.Almak isteyen arkadaşlara hondayı tvsiye edebilirim.km meselesini servis yada tuvturk kayıtlarına ulaşabilirseniz değiştirilmiş olup olmadıgını anlayabilirsiniz.

hocam km konusunda bir expertiz yaptır derim ama otomatikte iki firma var dünyada biri honda, diğeri Mercedes. kullanmadığım araç markası yok gibi hocam, kesinlikle çok iyi arabalardan biridir. çevremde en az 10 arkadaşım var otomatik honda sahibi, daha bir kez şikayetçi olduklarını duymadım. hocam sadece alacağınız aracın v-tec motorlu olmasına dikkat edin.hakkınızda hayırlısı hocam...

2005 jazz ım var ama manuel 70000 de bu araçları alanlar fazla kullanmıyor sanırım :)
yinede iyi bir ekspertiz yaptırın kolay kolay bozulmuyor ama parçaları pahalı

2002 model arabaın 95 binde olması normal mi sence? :?
Öyle araba bulamazsın hepsi hikaye km ile oynuyorlar.

Düsürülmüs olabilir ama 3 sene sonra arabayi satmaya kalkarsam muhtemelen benim aracin km side o civarlarda olur düşürmedim :) olabilir senede 5000 km civari yol yapan cok insan var helede kucuk bir sehirdeyse yalnizca yaz tatilinde km yapanlar var
Olmaz degil ama yinede temkinli olmak lazim dedigim gibi orjinal parcalari cok pahali çin tayvan üretimleride ucuz degil ancak temizse kolay kolay ariza cikartmiyor

Öncelikle düşüncelerini paylaşan herkese teşekkür ederim. Aracı ben görmedim ama güvendiğim tanıdık servise götürmüş orjinal çıkmış kmsi. Ama eşim modeli eski olduğundan çok sıcak bakmadı.Ben de vazgeçtim sonra zati araçta sonradan satılmış. Alan arkadaşa hayırlı olsun.

Aylardır araç bakıyorum.Herkes kafasına göre bişiler demekte. İnsan bi de anlamayınca kime inanacağını şaşırıyor. Araç alacaklara konu açılmışken başımdan geçen olayı anlatayım.
Bu hafta sonu araba pazarı al-sat yapan bi abiyle gittik tanıdık. Saolsun baktık gezdik ettik... Sonracıma 2006-otomatik-147 bin-Megane2 dynamic bulduk bitane temize benziyodu. Sonra 25.750 e pazarlık edip ertesi günü servise götürmek için anlaştık. Serviste aracın bi kaç tane ufak kazası (bin tl civarında ki bunu satıcı zati sölemişti), şanzuman ve motorda yağ kaçağı çıktı. Artı, keçeler, rot başları vs... değişmesi gerekiyo dediler.Toplam 2500 masrafı çıktı.Artı şanzumandaki yağ kaçağı kesilmezse şanzumanın inmesi gerekiyor dediler o da 1000 tl daha masraf demek deyince ben arabadan soğudum. satıcı da saolsun içine sinmezse olmasın dedi serviste helalleştik. Kısmet olmadı araç...

şunu da belirteyim Satıcı da bilmiyordu bu kadar masraf olduğunu. Bilerek kandırma niyeti yoktu buna eminim günahını almıyım. Heralde otomatik vites şanzumana zarar veriyor. Çunku daha oncede bi parçası değişmiş.(Bi tek honda otomatiklerden şikayet duymadım.Nette de en iyi otomatik honda diyodu zati)Şunu da anladım ki araç alırken iyice araştırmak lazım. İyi ki servise götürmüşüz.Rabbim herkese hayırlısını versin..

BBNET
Geri