Honda jazz....

Kodla Büyü
Otomatiği olan varsa düşünüyorum... Bu aracın piyasasını nasıl bu kadar şişirebiliyolar anlamıyorum.etmez o kadar etmeeez...

Hocam aynı renk aynı model bende var. Tek farkı benimki joy modeli olup otomatiktir. Honda sonucta çok güzel bir araba, yakıtı da öyle... Fiyat konusuna gelince güzel bir fiyat, kazası çok büyük bir sey değil fiyattan anlasıldığı gibi... Hocam sıfırı 44bin lira o arabanın. Ayrıca ediyor o kadar fiyat sakın fiesta, corsa gibi sınıfında olan rakipleri ile karsılastırmayın..

eyolcu' Alıntı:
Hocam aynı renk aynı model bende var. Tek farkı benimki joy modeli olup otomatiktir. Honda sonucta çok güzel bir araba, yakıtı da öyle... Fiyat konusuna gelince güzel bir fiyat, kazası çok büyük bir sey değil fiyattan anlasıldığı gibi... Hocam sıfırı 44bin lira o arabanın. Ayrıca ediyor o kadar fiyat sakın fiesta, corsa gibi sınıfında olan rakipleri ile karsılastırmayın..
:+1:

erden60' Alıntı:
pazarlık payı var bunların...sonuşta benzinlia araba 30.000 yapmaz..
Hocam gönderdiğin ilanların (fiyat+ilan detaylarına) sonrada yazmış olduğun yorumlara kontrol et istersen. Elçiye zeval olmaz arkadaşın istediği rakam ilanda yazıyor. Satmayı düşündüğü rakamı oraya yazmış, serbest piyasa ekonomisi bundan sonrası.

kazalı ilk araç ikincisinde ise hiç değinmemiş kazasını boyası ki o fgiyata bence kazasız olmaz. İsterseniz arayın ama dikkat edin galeriye, kaskodan ve tramerden sorgulatın kesinlikle. Bana 2 kez pert arabayı kazasız diye satacaklardı, yemedim:))

erden60' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-2009-honda-jazz-full-51bin-de-108563955/detay

Arkadaş arabasını buraya koymuş
İsteyen alır isteyen almaz.
Ama burada başka arabaların linklerini koymanıza ne gerek var.
Burada herkes sahibinden.com da arama yapabilecek düzeyde heralde.

BBNET
Geri