Honda jazz 2009 29.750 TL?

Kodla Büyü
Bende araba bakıyorum ama hala karar veremedim,
hondajazz sınıfın en az yakan arabalarından biriymiş ama tipi bir türlü içime ısınmadı benim

1,5 yıldır jazz kullanıcısyım.Oldukça memnunun.CVT şanz. F1 otomatik vitesli ve 2002 model benim aracım.Yeni jazzları dışarıdan beğeniyorum ama kullanmak nasip olmadı.2002-2008 arası ES(full) modelleri tavsiye ederim....

Başka önerisi olan?

Açıklamalar için teşekkürler.

jazccı kardeşler sitesine üye olmayı denedim ama aktivasyon gelmedi bir türlü

ben tipini çok beğeniyorum aracımın, ayrıca teknik özellikleri incelenirse yakıt cimrisi bir araçtır. :P 19 000 civarında satılıyor benim arabam (2002 model), bu paraya alınabilecek en güzel araba bence

bitefo_ilbasi' Alıntı:
ben tipini çok beğeniyorum aracımın, ayrıca teknik özellikleri incelenirse yakıt cimrisi bir araçtır. :P 19 000 civarında satılıyor benim arabam (2002 model), bu paraya alınabilecek en güzel araba bence

sizdeki joy model mi fun mu yoksa? Düz / Otomatik vites hangis?

daha yeni sattık 2009 model tiptronik vites panaromik tavalı olanı 30 bintl ye..gittik gene 0 jazzz aldik..cok memnunduk ve hala memnun olmaya devam ediyoruz..

yakıt tuketimi oldukca iyi sehir ici 6-7 lt arası sehirler arası cruz controlle 5 litreye dustugumuz oluyordu..sehir arabası , ici oldukca ergonomik kullanıslı ve rahat..

DotCom' Alıntı:
bitefo_ilbasi' Alıntı:

sizdeki joy model mi fun mu yoksa? Düz / Otomatik vites hangis?

2002 modellerde ES ve LS donanımlarında otomatik ve düz vites seçenekleri mevcuttur.Yanılmıyorsam Joy/Fun modelleri 2009 dan sonra piyasaya çıktı.Arkadaş 19 bin yazdığına göre düz vites olma ihtimali yüksek.

edat' Alıntı:
daha yeni sattık 2009 model tiptronik vites panaromik tavalı olanı 30 bintl ye..gittik gene 0 jazzz aldik..cok memnunduk ve hala memnun olmaya devam ediyoruz..

yakıt tuketimi oldukca iyi sehir ici 6-7 lt arası sehirler arası cruz controlle 5 litreye dustugumuz oluyordu..sehir arabası , ici oldukca ergonomik kullanıslı ve rahat..

kaç km deydi araç?

dediğiniz özelliklere göre fiyat uygunmuş o zaman.

baktığım araç düz vites , ve joy modeli , cam tavan ve diğer özellikleri yok. Neredeyse aynı fiyat.

Yeni olarak hangi modeli , kaça aldınız acaba?

Yakıtı, iç hacmi ve otomatik vitesi açısından çok mantıklı bir araç ancak arkadaş bayan arabası yaa, araba sürüyorum diyemem...

sattıgımız 50000 km deydi..2 kapı sacı degismisti
arka ve on tamponda boya vardi :)) en full modeliydi..

aldigimiz gene en full u Fun modeli ama cvt sanzuman...

44 bin tl ye indirdik.

2005 ls manuel var bende gecen dört araba (jazz focus linea connect) 2200 km yol yaptık benim araba 400 tl civarı yaktı diğerleri 100 - 150 tl fazla yaktılar onlar dizel benimki tüplü genelde otobanda 130 km hızla gittik bazı yerlerde hızı 150 km kadar çıkardık ama fazlada hız yapılmıyor onuda söyleyeyim 110 120 iyi hız arabası değil (110 la felan gitsek daha az yakardı)

herkes hıza takmıs durumda...her yer radar arkadaslar ..140 ustune cıkamadigimiz bir ulkedeyiz ki zaten 140 da fazla....golf de alsan jeep de alsan yapacagin hiz budur...

bu sehir aracı .. cok performans beklemeyin ama benzin tuketimi nerdeyse dizel gibi..zaten reklamlarında dizelleri kıskandiran yakıt ekonomisi diye lanse ediliyor..
siz bilirsiniz gene...

2002 modeli sormuşsunuz düzvites arkadaşlar. denildiği gibi hız yapılmıyor. zaten şehir içi kullanıyoruz. yılda bi kere memlekete gitmek için büyük motorlu araba almaya gerek yok bence

Bende aracımı satıyorum hocam düşünürseniz sahibinden 126371217

DotCom' Alıntı:
seraser' Alıntı:
fatihtasoz' Alıntı:
Bende aracımı satıyorum hocam düşünürseniz sahibinden 126371217

Sayılarda bir sorun olabilir mi?

İlan görünüyordu ancak şu an yok. Satmış olabilir arkadaşımız ya da yayından kaldırdı
düzenlerken yanlışlıkla kaldır demişim tekrar da sahibindene veremiyorum ücret istiyor.

yen link http://www.araba.com/236807843/Chevrolet-Cruze-16-LS

BBNET
Geri