Honda Civic Arıyorum - 2002-2007, Otomatik Vites

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mevcut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mevcut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Civic'in bir önceki kasası, otomatik vitesli almayı düşünüyorum. Kazasız, sorunsuz bir araba yakınında bilen gören varsa haber verebilir.

düz 2005 model etek altı boyalı var arkadaşta. satmayı düşünüyo. istersen tel verebilirim

Eyvallah hocam ama özellikle otomatik arıyorum. Hanım da kullansın rahat rahat arabayı.

Hatta şöyle söyleyim sırf otomatik şanzımanları sorunsuz diye honda'ya yöneldim :)

2011 vardı komuş satıyordu 28binde 40 bin istiyor piyasayı bilmioyrum ama çok geldi bana

fatihtasoz' Alıntı:
2011 vardı komuş satıyordu 28binde 40 bin istiyor piyasayı bilmioyrum ama çok geldi bana

dream dir o büyük ihtimalle, dream değilse ben de ilgilenebilirim o arabayla

Olsada yesek hesabı hocam bu arabalar. Çok tutuluyor ve emsallerine göre fiyatları biraz daha yüksek gidiyor. Umarım bulursunuz.

Hocam bende 2004 es var full otomatik beyaz renk,brcli. 1.5 yıl önce 76000 km deyken tanıdık doktordan 25 e aldım şimdi 100000 km de okuldan arkadaşlardan 27,5 veren var ama satmayı düşünmüyorum çünkü satarsam kendim böyle temiz,sorunsuz,otomatik bulamam. Umarım temiz bi tane bulursunuz.

sanırım sattı arkadaşlar araba kapıda yok 2 -3 gündür ama temizdi belliydi

fatihtasoz' Alıntı:
Bende bütçe 30 bin civarı hocam. O yüzden önceki kasadan bakıyorum :9

Merhoom' Alıntı:
Olsada yesek hesabı hocam bu arabalar. Çok tutuluyor ve emsallerine göre fiyatları biraz daha yüksek gidiyor. Umarım bulursunuz.
Evet hocam önemli kronik sorun yok araştırdığım kadarıyla civiclerde.

azaz' Alıntı:
Hocam bende 2004 es var full otomatik beyaz renk,brcli. 1.5 yıl önce 76000 km deyken tanıdık doktordan 25 e aldım şimdi 100000 km de okuldan arkadaşlardan 27,5 veren var ama satmayı düşünmüyorum çünkü satarsam kendim böyle temiz,sorunsuz,otomatik bulamam. Umarım temiz bi tane bulursunuz.
Sağolun hocam.

Ben gene aramaya devam o zaman :)

BBNET
Geri