honda civic 2005 meraklısına

Kodla Büyü

tiredsoldier

Site Gezgini
arkadaşlar ilk ve tek arabamı ihtiyaçtan satıyorum. #297152212

bbnet üyesi arkadaşlar sizi uğraştırmak istemem direk son tanıdık fiyatını söylüyorum 36000 tl olur. alan hayrını görür inşallah.

2005 model,140.000 km'de,boyası değişeni dolu bir arabaya ,37.500 TL istemek de,vermek de anormal geliyor bana :)

Piyasa bu yapcak bişey yok çekme ruhsatlı olanı 28-29-30 gibi diyorlar. Birde expert de koydum oraya hiçbirşeyi yokmu diyeydim. Tamam bana görede çok ama piyasa bu 40 diyen bile var. Herkes alırken ucuz satarken pahalı ister. Siz kaça satmamı isterdiniz. Ama kendi aracınız gibi düşünün.

böyle yazıları yüz ifadesi koymadın mı ciddi ciddi tartışıyosun gibi oluyo yanlış anlaşılmasın. :) :) :) :)

Piyasa çok pahalı, mevcut arabaların hiçbiri ederine satılmıyor. 4 ay önce 1998 model 195 bin kmde 8 parça boyalı honda civic arabamı 21 e satmıştım bence ederi 15-16 idi ama piyasa böyle yapacak bir şey yok.

Hocam sahibinden.comda da "meraklısına" kelimesini çok görüyorum, bu ne demek oluyor?
"Ben aslında çok istiyorum ama çok meraklıysanız bu fiyata almaya, buyurun alın" demek mi oluyor?

uurerol' Alıntı:
Hocam sahibinden.comda da "meraklısına" kelimesini çok görüyorum, bu ne demek oluyor?
"Ben aslında çok istiyorum ama çok meraklıysanız bu fiyata almaya, buyurun alın" demek mi oluyor?

ya hocam çok güldüm yazınıza. gerçekten hiç öyle düşünmemiştim. bilen bilir anlamında yazmıştım aslında öyle anlaşılıyorsa sileyim.

Kimse ederinden fazla istemezse zaten piyasa yükselmez 0 araç fiyatları da düşer

Honda civic otomatik arayan biri olarak, 2004 otomatikleri 28 33 araliginda hocam. 2004 otomatik 14000 de arkadasim 32 ye aldı. Bence sizin arac icin yuksek fiyat ama tabiki satıcı sizsiniz. 34000 e satilir bence o arac. Yanlış anlamayın ben alacagim icin demiyorum fiyati sadece tahmin.
Hayirli satıslar

fiyat veren arkadaşlara ve fiyat konusunda yanımda olan arkadaşlara teşekkür ederim. gerçekten fiyatı fazla mı verdim diye hep kendime soruyorum sahibinden.com da 37 yazdığına bakmayın 36 ya vericem zaten. ederi nedir bilmem expert değilim. ucuzada göndermek istemiyorum. ilk fiyat demeden önce piyasaya baktım fiyatlar 30-40 arasında değişiyor gördüm bende kendime göre bir fiyat biçtim. biraz fazla olabilir ama abarttığımı düşünmüyorum.

bu balon piyasada değerinde fiyat vermişsiniz.. bendeki şanstan mıdır sabırsızlığımdan mıdır nedir bilmiyorum alırken altın oluyor satarken hurda oluyor.. akıllandım.. millete iyilikte yaramaz fiyatını az yazarsın bu arabada kesin bi sorun var fiyatı düşük tutmuş der.. :)

Ben kendi aracım için ilan verdiğimde bir hafta içinde satılmıştı. (2013 i20) sizinki bir ay olmuş sanırım hala satılamamış demek ki piyasanın üstünde fiyat yazmışsınız

Mayısın 9 unda 2004 civic es sunrooflu beyaz renk makyajlı olmayan kasa 154000 km de brc lpgli otomatik vites aracımı, klima kompresörü arızalı, sağ ön çamurluk,sağ ön kapı değişik, sol ön çamurluk boyalı şekilde 33.000 tl na Ankara'da sattım... İlana koyduğum 3. günü satıldı yüzlerce arayana cevap vermekten bıktım... Honda civic birde otomatikse altın değerindedir... Bu ilandaki araç otomatik olsaydı çoktan satılmıştı.

BBNET
Geri