Honda City 1.4 Sport 2006 model?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DotCom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Hocam piyasası yavaş bir araç. Bir komşumda vardı acele satması gerekti bir hayli düştü fiyattan. Yakıtı benzinli bir araca göre iyiydi.
Birde hocam yanlış anlama da zor beğenen birisin herhalde. Senin mesajlarını uzun süredir görüyorum. Aynı zaman diliminde 3 araç değiştirdim :)
Allah gönlüne göre versin ...

Bir kararsızlık var aslında. İlk araba olacağı için bir türlü karar vermedim.

Hangi araçları aldın , kaça sattın hocam.

Hakkımızda hayırlısı bakalım.

hocam bende yaklaşık 6 ay araba aradım. araba almadan piyasasına da bak eğer uzun soluklu bineceğim diyorsan bu adımı atlayabilirsin tabi. hergünün sahibinden.com da geçtiği için ortalama fiyatlar hakkında fikir sahibi olursun :) bide hocam kafanda tek bi araba olsun ona yoğunlaş. ben bu aşamaya 5.aydan sonra geçtim keşke en başından bu şekilde arasaydım diye hayıflandım kendi kendime

DotCom' Alıntı:

Muhterem hocam eğer ilk arabanız ise lütfen şunlara dikkat ediniz.(Bilmediğinizi varsayarak)

1. 5664'e alacağınız aracın plakasını ve sonra şasi no sunu sorgulatın, kaza kaydını görmek için...
2. Araca göz ucuyla değil de ciddi bir şekilde bakacak 2 motor 2 kaporta ustasına baktırın
3. Servise Honda expertize sokun(kesinlikle)
4. E-devletten araç sorgulama ile plaka girerek araç çalıntı mı? Ne zaman satın alınmış? Borcu derdi var mı? öğrenin. Mesela çok yakın bir zamanda tescil edildiyse satıcı arkadaş bu işin ticaretini yapan adam demektir bu da alacağın aracın piyasası üzerinde olacağı anlamına gelir.
5. Çok titizseniz -benim gibi- aracın kaç el değiştirdiğini sigortan şirketine şasi no vererek öğrenebilirsiniz. Mesela ben 2011 model ilk sahibinden bir araç aldım, sigortadan baktırdığımda hakketen sadece 1 kişi sigorta yaptırmış. Aracı aldım.

Şimdi Gerisini Allah'a bırakabilirsiniz...

bu arada honda city artık türkiyede satılmıyormuş, bu durum ikinci ele çok fena yansır, haberiniz olsun...

bu arabalar prim yapmaz ben de bindim bi ara hiç beğenmedim konfor falan yok bi kere havası yok

finefrenzy' Alıntı:
bu arada honda city artık türkiyede satılmıyormuş, bu durum ikinci ele çok fena yansır, haberiniz olsun...

Bilgi için teşekkürler. Gerçekten piyasadan çıkması kötü olmuş. 2.el fiyatlarını düşürecektir diye tahmin etsem de gene tutmaz bu tahmin. Aksine prim yapmaya devam eder :D

Bagaj açısından düşünmüştüm bu alternatifi bu da olmadı. :?

Honda city ler sakaryada montajlandı özelikle sizin beğendiğiniz model yıllarındakiler.Tavsiye edilmez

finefrenzy' Alıntı:
DotCom' Alıntı:

Muhterem hocam eğer ilk arabanız ise lütfen şunlara dikkat ediniz.(Bilmediğinizi varsayarak)

1. 5664'e alacağınız aracın plakasını ve sonra şasi no sunu sorgulatın, kaza kaydını görmek için...
2. Araca göz ucuyla değil de ciddi bir şekilde bakacak 2 motor 2 kaporta ustasına baktırın
3. Servise Honda expertize sokun(kesinlikle)
4. E-devletten araç sorgulama ile plaka girerek araç çalıntı mı? Ne zaman satın alınmış? Borcu derdi var mı? öğrenin. Mesela çok yakın bir zamanda tescil edildiyse satıcı arkadaş bu işin ticaretini yapan adam demektir bu da alacağın aracın piyasası üzerinde olacağı anlamına gelir.
5. Çok titizseniz -benim gibi- aracın kaç el değiştirdiğini sigortan şirketine şasi no vererek öğrenebilirsiniz. Mesela ben 2011 model ilk sahibinden bir araç aldım, sigortadan baktırdığımda hakketen sadece 1 kişi sigorta yaptırmış. Aracı aldım.

Şimdi Gerisini Allah'a bırakabilirsiniz...

4.ve 5. madde haricindekileri biliyordum. Açıklama için teşekkürler :+1:

BBNET
Geri