Hobi olarak neler yapıyorsunuz?

Kodla Büyü

tuncay2744

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba, meslekteki 6. yılımda bilgisayarlardan nefret eder hale geldim. Kardeşlerim çağırdığında bile gidip bilgisayarlarına bakasım gelmiyor. Hobi olarak başka şeylerle uğraşmak istiyorum. Merak ettim acaba bilişimci arkadaşlarım hobi olarak neler yapıyor..?

tuncay2744 asıl sıkıntı branşımda valla onun dışında genel sıkıntılar var .ama bizim grup 4 kişi biz gerçekten sıkıntıdan içmiyoruz sosyal içiciyiz biz haftada 1 toplanıp kafa dağıtıyoruz....

Halk oyunlarına bende gidiyorum, gerçekten çok güzel. Hatta bu akşam çalışma vardı, kar yağışı nedeniyle çıkamadım :oops:

Ben yıllarca halk oyununa gittim, hem eglenceli oluyor hem de fit oluyorsun:) yalnız şu an çalıştığım yerde olmadığından bıraktım oynamayı. Geçen yıl fotoğrafçılık kursuna gittim, 2 hafta önce de spor salonuna yazıldım. :mrgreen:

Bende örgüye sardırdım aynen bende bilgisayarla ilgili bişey soran olursa boğasım geliyo bazen:) Mesleki tükenmişlik yaşıyorum birkaç kişi dışında kimsenin tel.ini açmıyorum çoğu zaman kesin bilgisayarla ilgili bişey soracaklar diye:)
Yarında oryantel kursuna başlayacağım nasipse böyle kafa dağıtıyorum bende, bir ara TSM kursuna gittim 1 1.5 sene o da süper kafa dağıtıyor her sene farklı bişey buluyorum ama şu telefon fobim ne olacak bilemiyorum

evli ve çocuklu olanlar da hobiye zaman bulabiliyor mu merak ediyorum? hobi bi yana kendime bile kısıtlı zaman ayırabiliyorum, bi de çocuk sayısı artsa nasıl olur bilmem..

Pazartesi-perşembe Halı saha maçları, salı-cuma spor salonu, çarşamba tenis, cumartesi bisiklet veya berberimle pes 2013, akşamları vakit buldukça film, olursa hafta sonları ihale-king, arasıra internette okey-ihale vb., fm yi atık kurmuyorum yoksa başından kalkmak imkansızlaşıyor.

BBNET
Geri