yahu biz kendi hakkımız savunamıyoruz bırak hizmetlinin hakkını savunalım
uhaha:
uhaha:

Faziletfuruşluk yapmak da nedir, tribünlere oynamak da nedir. Lütfen sözlerinizi daha dikkatli seçip sarfedin. Kişiliğe hakaret söylemi taşır bu yazdıklarınız. Saygılar.obsearchver' Alıntı:SİRE' Alıntı:Bu nasıl bir üsluptur, okuyunca çok şaşırdım. Kraldan çok kralcılık derler buna. 50 derece sıcağın altında bir uçtan bir uca yol ücreti vermeden bir yerlere göndermek benim anlayışıma, ahlakıma sığmıyor ve bana sömürü olarak geliyor. Yok Allah bilememiş, yok devlet bilememiş... nasıl cümlelerdir bunlar! Sizde mazlumun yanında yer alma cesareti yoktur bunu anlamış bulunmaktayım. Her şeyin en iyisini size göre beyler bilirmiş demek ki.
İlk defa bu forumda böyle sert bir yazı yazmak durumunda kalıyorum. Diğer üyelerin affına sığınarak..
Yazınız sert değil üzülmeyin. Benimki de öyle. Ya yanlış anladınız ya da faziletfuruşluk yapıp tribünlere oynayarak benim üzerime tepkileri çekmek istiyorsunuz.
akrep026' Alıntı:arkadaşlar herkese çok çok teşekkür ediyorum... Özellikle sibilim_ogretmeni ve cadcam67 hocalarıma... ben zorunda olup olmadığını öğrenmek istemiştim. tabi ki çekecek ama şu mübarek ramazan günü 16-17 ton malzemeyi taşımak da hiç kolay değil. kendimden biliyorum balkonun altında 10 torba (250 kg) kömür vardı balkona çıkarana kadar iflahım kesildi...zor iş. bir de oruçluysan. iki adam tutsan 30+30 en fazla 50-60 tl ye çekerler diye düşünüyorum. çok mu insaflıyım...
benden idareci filan olmaz herhalde...![]()
adalim' Alıntı:Müdürün işi bilmemesinden kaynaklanıyor. Kömürü alırken depo teslimi alsa öyle sorun çıkmazdı. Fazladan para da ödemesine gerek yok. Ama siyasi tüm dincileri müdür yaparsanız onlarda kendilerini Padişah zanneder.
SİRE' Alıntı:Faziletfuruşluk yapmak da nedir, tribünlere oynamak da nedir. Lütfen sözlerinizi daha dikkatli seçip sarfedin. Kişiliğe hakaret söylemi taşır bu yazdıklarınız. Saygılar.obsearchver' Alıntı:SİRE' Alıntı:Bu nasıl bir üsluptur, okuyunca çok şaşırdım. Kraldan çok kralcılık derler buna. 50 derece sıcağın altında bir uçtan bir uca yol ücreti vermeden bir yerlere göndermek benim anlayışıma, ahlakıma sığmıyor ve bana sömürü olarak geliyor. Yok Allah bilememiş, yok devlet bilememiş... nasıl cümlelerdir bunlar! Sizde mazlumun yanında yer alma cesareti yoktur bunu anlamış bulunmaktayım. Her şeyin en iyisini size göre beyler bilirmiş demek ki.
İlk defa bu forumda böyle sert bir yazı yazmak durumunda kalıyorum. Diğer üyelerin affına sığınarak..
Yazınız sert değil üzülmeyin. Benimki de öyle. Ya yanlış anladınız ya da faziletfuruşluk yapıp tribünlere oynayarak benim üzerime tepkileri çekmek istiyorsunuz.
tcoalngsau' Alıntı:akrep026' Alıntı:arkadaşlar herkese çok çok teşekkür ediyorum... Özellikle sibilim_ogretmeni ve cadcam67 hocalarıma... ben zorunda olup olmadığını öğrenmek istemiştim. tabi ki çekecek ama şu mübarek ramazan günü 16-17 ton malzemeyi taşımak da hiç kolay değil. kendimden biliyorum balkonun altında 10 torba (250 kg) kömür vardı balkona çıkarana kadar iflahım kesildi...zor iş. bir de oruçluysan. iki adam tutsan 30+30 en fazla 50-60 tl ye çekerler diye düşünüyorum. çok mu insaflıyım...
benden idareci filan olmaz herhalde...![]()
ÇÖZÜM: RAMAZAN AYINDAKİ FİTRE NİYETİNE BENCE VERİN 60-70 TL 2 ADAM DAHA BULUN OLAY SONUÇLANSIN.BUDA SİZİN SEVABINIZ OLSUN. BEN ORADA OLSAM VALLAHİ VERİRDİM PARAYI .