Hizmetiçi kurslarla ilgili

Kodla Büyü

MEMEK

Süper Üye
Süper Üye
Ben 2 -3 tane hizmetiçi kurslarına başvurdum.iğl tarafından da red ediliyor.Gereçe ise şartların uygun olmadığı.
benim başvurdum kurslara Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünde görevli öğretmenler
bu birimin içinde değilmiyiz.Hangi birim çerçevesinde başvuruyoıruz.

onlar ankara'da bakanlıkta direk genel müdürlükte çalışan personel hocam. biz genelde bilgisayar bilen istekli öğretmenler, bt okul formatörleri gibi açıklaması olanlara gidebiliyoruz.

hocam geçen sene başvuruyordum ve katılan birim olarka eğitim genel teknolojileri diye;ama bu sene bu birim yok..

okul bilgisayar öğretmenleri , formatör öğretmenler diye yazar bizim başvurduklarımızda genelllikle veya ilk ve orta öğretim kurumları diye

MEMEK' Alıntı:
hocam geçen sene başvuruyordum ve katılan birim olarka eğitim genel teknolojileri diye;ama bu sene bu birim yok..
o eğitek'ti, kapatıldı yeni kurum yeğitek oldu.

benzer bir konu olduğu için bende buraya yazıyorum. benim de başvurum reddedildi ama başka bir şey yazıyor. "Değerlendirme Komisyonunun Takdiri." bunun ne olduğunu bilen var mı?" torpil mi demek oluyor acaba.

diego24' Alıntı:
benzer bir konu olduğu için bende buraya yazıyorum. benim de başvurum reddedildi ama başka bir şey yazıyor. "Değerlendirme Komisyonunun Takdiri." bunun ne olduğunu bilen var mı?" torpil mi demek oluyor acaba.
Başvuran ve başvuru şartlarını taşıyan aday sayısı, eğitime alınacak kişi sayısını geçince bazı kişiler elenmesi gerekiyor. Muhtemelen bunu kastetmişlerdir.

MEMEK' Alıntı:
Ben 2 -3 tane hizmetiçi kurslarına başvurdum.iğl tarafından da red ediliyor.Gereçe ise şartların uygun olmadığı.
benim başvurdum kurslara Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünde görevli öğretmenler
bu birimin içinde değilmiyiz.Hangi birim çerçevesinde başvuruyoıruz.

Sayın hocam siz yenilik ve eğitim teknolojilerinde görevli değilsiniz nlar Ankara'da Beşevlerde çalışan arkadaşlarımız
siz okulunuzda görevlisiniz sanırım karıştırdığınız bu
bizler ne eğitekte nede yeğitekte görevli değiliz kendi okullarımızda yada kendi ilçelerimizde görevliyiz
genelde il mem hizmetiçindekilerde bunu bilmediği için başvurunuzu onaylarlar ama bakanlıktan dönerdi sizin ildeki kişi yegitekte görevli ne demek anlayan zeki bir insanmış iliniz adına sevindim.

Sayın Hocam; hizmetiçilerden BT formatör Öğretmen için olanları yada ilkokulda görevli iseniz ilkokul için olanların ortaokulda iseniz ortaokul için olanların yada lisede iseniz lise için olanların arasından kurslar seçerseniz onlara kabul edilebilirsiniz.(diğer şartlarınızda tutuyorsa)

omd' Alıntı:
diego24' Alıntı:
Başvuran ve başvuru şartlarını taşıyan aday sayısı, eğitime alınacak kişi sayısını geçince bazı kişiler elenmesi gerekiyor. Muhtemelen bunu kastetmişlerdir.

sağolun hocam peki bu listede eleme işleminde belirli bir kural var mı, hizmet puanı, yıl, yada başka şartlar. bunları nereden öğrenebiliriz.

diego24' Alıntı:
omd' Alıntı:
diego24' Alıntı:

sağolun hocam peki bu listede eleme işleminde belirli bir kural var mı, hizmet puanı, yıl, yada başka şartlar. bunları nereden öğrenebiliriz.

Elemeyi yapan birimin belli kriterleri vardır muhtemelen. Eleme yapan birimleri arayıp konuşmak lazım. :)

BBNET
Geri