da_ru' Alıntı:ben en yüksek puanı aldım beni nie seçmediler yalan ya da ben bakanlığa göre EBİTEFO değilim
da_ru' Alıntı:ben en yüksek puanı aldım beni nie seçmediler yalan ya da ben bakanlığa göre EBİTEFO değilim
mek63' Alıntı:arkadaşlar cisko işin sınavda 71. 100. sorulardan yani ağ sorularından enfazla yapan ilk 2,
intel kursu için de eğitim sorularından (yani son 40 soru) en iyi yapan ilk 2 eğitici çağrıldı.
Yaz tatlii derken 20 günlük yıllık iznindenmi bahsediyosun. Yazın mesai olduğundan haberininz vardır umarımBAY_CENDERE' Alıntı:mek63' Alıntı:arkadaşlar cisko işin sınavda 71. 100. sorulardan yani ağ sorularından enfazla yapan ilk 2,
intel kursu için de eğitim sorularından (yani son 40 soru) en iyi yapan ilk 2 eğitici çağrıldı.
O zaman bende 1-71 arasında çok soru yaptım benim içinde bir kurs açılır mı?
Açılır da alınırmıyım? Ya da ne zamana kadar beklemde kalacağım veya kalacağız ?
Herkesin kendine göre bir programı var. Yaz tatili geliyor. Bunu bir planlaması yok mudur?
Tatili düşünmüyorum zaten. 20 gün yeter de artar.Tam yıllık izne çıkacaksın. Ertesi günü bir telefon ya da mail resen alındın diye. (Hoş! mail adreside gelmedi!!! ) Bu duruma düşmek istemem. Ayrıca başka programlarımda var. Sırf bu kurs için beklemedeyim. Olmayacağını veya ne zaman olacağını bilsem ona göre hareket edeceğim. Ama bu şekilde belirsizlik hareket alanımı kısıtlıyor. Herhalde sadece ben değil, kurs çıkmayanlarda aynı durumdadırlar diye düşünüyorum.ayhanguven' Alıntı:Yaz tatili derken 20 günlük yıllık iznindenmi bahsediyosun. Yazın mesai olduğundan haberininz vardır umarımBAY_CENDERE' Alıntı:mek63' Alıntı:arkadaşlar cisko işin sınavda 71. 100. sorulardan yani ağ sorularından enfazla yapan ilk 2,
Açılır da alınırmıyım? Ya da ne zamana kadar beklemde kalacağım veya kalacağız ?
Herkesin kendine göre bir programı var. Yaz tatili geliyor. Bunu bir planlaması yok mudur?
ebfo45' Alıntı:Eğiticilikte kurs işi Azrail (a.s) e benzer . Ne zaman çıkacağı hiç belli olmaz
BAY_CENDERE' Alıntı:Tatili düşünmüyorum zaten. 20 gün yeter de artar.Tam yıllık izne çıkacaksın. Ertesi günü bir telefon ya da mail resen alındın diye. (Hoş! mail adreside gelmedi!!! ) Bu duruma düşmek istemem. Ayrıca başka programlarımda var. Sırf bu kurs için beklemedeyim. Olmayacağını veya ne zaman olacağını bilsem ona göre hareket edeceğim. Ama bu şekilde belirsizlik hareket alanımı kısıtlıyor. Herhalde sadece ben değil, kurs çıkmayanlarda aynı durumdadırlar diye düşünüyorum.ayhanguven' Alıntı:Yaz tatili derken 20 günlük yıllık iznindenmi bahsediyosun. Yazın mesai olduğundan haberininz vardır umarımBAY_CENDERE' Alıntı:mek63' Alıntı:arkadaşlar cisko işin sınavda 71. 100. sorulardan yani ağ sorularından enfazla yapan ilk 2,
da_ru' Alıntı:yuh sen görevi kabul etmemişsin ben göreve başladım hatta şu anda yapacak iş yokluğundan stres oluyorum