Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sistemde bir sıkıntımı var. Hizmetiçi başvurusu için okul onayı vermem gerekiyor. Kursu listeliyor başvuran kişi sayısı var ama onay için klasör simgesi çıkmıyor.
Bende de aynı sorun var okul onayına girdiğimde başvurduğum halde böyle bir başvuru bulunmamaktadır diyor anlamadım gitti idareci sistem kaynaklıdır diyor ama 22 ocakta yaptım başvuruyu hala sorun var ne yapabiliriz biri bir yol göstersin
hocam listele butonuna muhakkak tıklamanız lazım. gerekli seklmeleri sectikten sonra kurs görünür ama klasör sşmgesi gelmez o pozisyondayken listele butonuna tıkla problemin çözülecektir
arkadaşlar sanırım sorun bizim görevlendirmelerde. Bende bir kursa başvurum onaylanmadı geçen hafta, bir türlü okul onay veremedi. 25 aralık a kadar görevlendirilmiş görünüyordum e okul üzerinde. 26 aralık günü okul şifresiyle girdim ve ondan sonraki kursa onay verdim hiç sorunsuz. e okul da görevlendirme kaydınız işlenmişse ondan sorun çıkıyor anladığım kadarıyla...
Hocam geç oldu ama ben çözümü buldum. Onay ekranında, Onay durumu ve faaliyetin adı mutlaka seçilip, sonra yan taraftaki LiSTELE tıklanacak. O zaman kursa başvurmuş kişiler alt tarafta görünüyor. Onay durumundaki faaliyetlerde çıkmıyorsa, dışındakilerde çıkması lazım.
İşin özü Faaliyetin adı listeden seçilmesi gerekiyor.