Hizmetiçi Eğitim Okul ONayı veremiyorum

Kodla Büyü

biltek2007

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar sistemde bir sıkıntımı var. Hizmetiçi başvurusu için okul onayı vermem gerekiyor. Kursu listeliyor başvuran kişi sayısı var ama onay için klasör simgesi çıkmıyor.

Hocam başvuru onay zamanının geldiğine emin misiniz?
Eğer gelmediyse onaylanamıyo. Benim başıma gelmişti de bi keresinde.

Hocam bende geçen hafta bende onay veremedim... bi sıkıntı var ama çözemedim..

Yok hocam şu pardus kursunun son onayı cuma günü. Ama listele diyorum çıkmıyor onay klasörü. Ne ayarı yapmışlar anlamadım.

Bende de aynı sorun var okul onayına girdiğimde başvurduğum halde böyle bir başvuru bulunmamaktadır diyor anlamadım gitti idareci sistem kaynaklıdır diyor ama 22 ocakta yaptım başvuruyu hala sorun var ne yapabiliriz biri bir yol göstersin

hocam listele butonuna muhakkak tıklamanız lazım. gerekli seklmeleri sectikten sonra kurs görünür ama klasör sşmgesi gelmez o pozisyondayken listele butonuna tıkla problemin çözülecektir

arkadaşlar sanırım sorun bizim görevlendirmelerde. Bende bir kursa başvurum onaylanmadı geçen hafta, bir türlü okul onay veremedi. 25 aralık a kadar görevlendirilmiş görünüyordum e okul üzerinde. 26 aralık günü okul şifresiyle girdim ve ondan sonraki kursa onay verdim hiç sorunsuz. e okul da görevlendirme kaydınız işlenmişse ondan sorun çıkıyor anladığım kadarıyla...

Hocam geç oldu ama ben çözümü buldum. Onay ekranında, Onay durumu ve faaliyetin adı mutlaka seçilip, sonra yan taraftaki LiSTELE tıklanacak. O zaman kursa başvurmuş kişiler alt tarafta görünüyor. Onay durumundaki faaliyetlerde çıkmıyorsa, dışındakilerde çıkması lazım.
İşin özü Faaliyetin adı listeden seçilmesi gerekiyor.

yok olmuyor hocam aynı sorun bende de var onay veremiyorum kursu falan listeliyor sonra Aradığınız Özelliklerde Başvuru Bulunmamaktadır. yazıyor

BBNET
Geri