Hizmetiçi eğitim okul onayı sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozhan07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ozhan07

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar hizmetiçi eğitim faaliyetine başvurumu yaptım. okulun onaylaması gerekiyor ama onaylama ekranında herhangi bir onayla ekranı açılmıyor... eklediğim resimde siyah daire içinde kutucuk olması gerekiyor galiba..

Ekli dosyalar

• hizmetici.jpg
    hizmetici.jpg
    247.2 KB · Görüntüleme: 1,416
Sayın Hocam,

Bazen explorer'in azizliği oluyor. Ya uyumluluk modunda yada farklı tarayıcıda bir dener misiniz?

İyi çalışmalar.

Aynı sorun mu bilmiyorum ama bende de okul onayı sorun çıkarmıştı ve sebep görevlendirme kaydının mebbise girilmiş olmasıydı. Şöyle ki ne yaparsam yapayım okul şifresi ile onaylanacak kursların içinde benim ismim çıkmıyordu sonra tam kursun okul onayının son günü görevlendirmem bitti ve okul onayı verebildik. Eğer mebbise görevlendirmeniz kaydedildiyse ondan kaynaklanıyor olabilir. Sadece yaşadığım için söylüyorum...

Sayın hocam;
Bi sorum olacak ben şubatda atandım,şöyle bi problemim var mebsisden giriş yaptığımda hiçbir hizmetiçi eğitimi göremiyorum.Göremediğim için başvuruda yapamıyorum hiçbir buton aktif değil nedeni ne olabilir.Adaylığım kalkmadığından mütevelli olabilir mi?Teşekkür ederim.İyi çalışmalar

BBNET
Geri