Hizmetiçi Eğitim Başvurusuna Bakarmısınız?

Kodla Büyü

klebsiella

Süper Üye
Süper Üye
Merhaba arkadaşlar şubat 2013 için açılmış bu kurslara başvurular neden bu şekilde görünüyor yani başvuruda bulunamıyorum :?: acaba daha önce hizmetiçi eğitime başvurmadım pek bir bilgim yok belki birşeyleri kaçırdım ama yardımcı olur musunuz resim dosyası ektedir.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    113.7 KB · Görüntüleme: 1,399
hocam bende de aynıydı bakmıştım. bilen arkadaşlar varmı acep ;? biz bu fatih kurslarına başvuramıyor muyuz ? BTR ler eğitilmeyecek mi ? daha önce bu kursu alan arkadaşlar var neye göre almışlar anlayamadım ? nasıl alacağız bu kursları

soluk renkli olanları başvuruya açmamışlar sanırım.. ileri bir tarihte açarlar belki.

Takip ediyorum ama henüz açılmadı bunu sürekli takip mi etmek zorundayız böyle ya belkide 1 ocakta açılır gibi :shock:
Bende bt rehber öğretmenliği olarak bir lisede çalışıyorum ama fatih projesi ile ilgili eğitim gerçekten şart

hocam bendede öyle gözüküyor. genelde zamanı geçen kurslar bu şekilde olur. ben ilçede düzenlenen fatih ile ilgili yaklaşık 20 kurstan hiçbirine başvuramıyorum. nedeni ise fatih projesi kapsamındaki bir okulda çalışmıyor olmam.

öyle değil hocam
pardus la ilgili bir eğitime yanlış hatırlamıyorsam aksaray ve ankaradaydı şubat ayında ben yaklaşık 1 ay önce başvurdum ve kayıt yapıldı mebbis üzerinden fakat
bir gün sonra aynı sayfaya girmek istediğimde üzerine silik bir şekildeydi. neye göre bunları açıp kapatıyorlar anlayamadım.

istanbul ataşehirdeki kursa başvuru yapıp onaylatıyormuyuz ilçeye ?

Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü - MERKEZE BAĞLI TAŞRA / BAKANLIK deyince kurs nerde yapılacak oluyor bu durumda ?

bazı kurslar için illerden isim istiyorlar resen alıyorlar o yüzden direk başvuruya açık olmayabiliyor.

Bunu ben de çok merak ediyorum. Tarihi ve yeri daha yakın olan kurslar silik ama uzak ve sene sonu olan kurslar başvuruya açık. Neye göre silik oluyor acaba. Önce gelen kapar mantığıysa eğer bu yani başvuran sayısı dolduğu için kapanıyorsa burada da bir haksızlık var demek değil midir?

_su_' Alıntı:
Bunu ben de çok merak ediyorum. Tarihi ve yeri daha yakın olan kurslar silik ama uzak ve sene sonu olan kurslar başvuruya açık. Neye göre silik oluyor acaba. Önce gelen kapar mantığıysa eğer bu yani başvuran sayısı dolduğu için kapanıyorsa burada da bir haksızlık var demek değil midir?

yalovadakiler kapalı diye görmüştüm ama..

arkadaşlar resmi yazı olarak okullara geldi. ben bugün öğretmen arkadaşlara duyurdum. ocak,şubat ve mart aylarındaki merkezi seminerlere katılmak isteyenler resmi yazı ile bugün itibari ile bildirilmesi gerektiği yazıyordu. il memlerinde bakanlığa göndermesi için son tarih 28 aralık.

benim de bir sorum var. mahalli ya da merkezi olsun kurs ya da seminer mesai/ders saatlerini kapsıyorsa izin vermiyorlar mı katılmamıza

hocam belki de mebbis bilgilerinden katılımcı önşartları uyanlara açıyorlardır (ütopik bir fikir ama). Örnek meslek lisesi öğretmenleri katılacaksa, meslek öğretmenleri dışındakilere pasif görünür gibi.

Sayın Hocalarım,

Soluk renkli olmasının iki nedeni vardır. Birincisi kursiyerlerin re'sen alınacak olması ikincisi ise kursa müracaat tarihinin geçmiş olması.

Hizmetiçi Eğitim Planlamasının geç yayınlanmasından dolayı Ocak, şubat ve mart ayındaki kurs ve seminerlere müracaatların dilekçeyle yapılacağına dair yazı tüm İl MEM'lere geldi. Bizde tüm okullarımıza duyurduk.

İyi çalışmalar.

bende bilmiyorum benim sayfamda da kapalı bilgisi olan varsa paylaşsın.

okyay' Alıntı:
bende bilmiyorum benim sayfamda da kapalı bilgisi olan varsa paylaşsın.
Sayın Hocalarım,

Soluk renkli olmasının iki nedeni vardır. Birincisi kursiyerlerin re'sen alınacak olması ikincisi ise kursa müracaat tarihinin geçmiş olması.

Hizmetiçi Eğitim Planlamasının geç yayınlanmasından dolayı Ocak, şubat ve mart ayındaki kurs ve seminerlere müracaatların dilekçeyle yapılacağına dair yazı tüm İl MEM'lere geldi. Bizde tüm okullarımıza duyurduk.

İyi çalışmalar.

BBNET
Geri