hizmet içi neye göre seçim yapılıyor?

Kodla Büyü

boteci87

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar diyelim 195 kişi başvurdu. 48 kişi alınacak. kriter nedir bilen var mı? :) neye göre seçiyorlar?

Verilecek kurs ve kursun içeriğine göre değişir. Hizmet yılı, kıdem, sertifika, branş vb. kriterler var.

hocam bilişim öğretmeniyim. fatih projesi teknoloji kullanım kursuna başvurdum. sadece bilişimciler başvurabiliyor. 195 olmuş başvuran kişi. :) 48 kişi seçilecek :) daha önce hiçbir kursa başvurmamıştım. 4.yılım bu yıl. bir de sayın hocam, şehir farkediyor mu? ben bitlis'teyim. rize'ye başvurdum. :)

Hocam her ilden bir kişi seçeceklerdir büyük ihtimalle. İlinizden kaç kişinin müracaat ettiği önemli.

İl formatörleri diye adlandırılan bilgisayarla bilişimle ilgisi alakası olmayan, birçoğu karikatüre benzeyen, bana göre yiyici grup kimi seçerse o gidiyor. İl mem de sordum memura formatörler onaylamadı hcm dedi. İl formatörlerini aradım söyledim aramızda konuşmamız lazım dedi. Zannedersin Mit e müsteşar oluyoruz.

Normalde kurs için belirtilen kriterlere uygun kişilerin seçilmesi gerekiyor. Ancak insiyatif kullanımı fazla oluyor.

bir de hocam bu kursun aynısı fakat başka şehirdeki kursa da başvursam iptal ederler mi? aynı kategori olunca olmaz diyordu arkadaşlar?

fatih projesi teknoloji kullanım kursuna nasıl başvurucaz arkadaşlar ben izmirdeyim sanırım süre bitti.bilmem neredeki dinlenme tesisi açılış yazısı gönderen il milli eğitim neden bu kursun yazısını duyurmaz. bizim ilçede adamlarına haber verdiler kursu, sendika kanalıyla sonuna kadar gidicem.

Hocam bize de kimse haber vermiyor ki. Mebbisten hizmet içi eğitim modülünden bakıp başvuruyoruz. Öyle yani :)

eğer tecrübeye göreyse 4. yılım 105 puanım var :) çok değil ama şansım var o zaman arkadaşlar

benim gittiğim bir kursta eğitmen, farklı şehirlerden olmasına ve başvuran kişinin hangi kursa kaç defa başvurduğuna bakıyoruz demişti(örneğin aynı kursa çok defa ya da tek bir başvurusu olana gibi)

adamlar saçmalıyor ....şu yüzden red bu yüzden red.... insanın yazası gelmiyor....

istemeden 2 defa çıktı ....istedik şimdi çıkmıyor :)

örneğin fatih projesi kurslarını ele alalım.
Bu konuda Necdet bey ile konuştuk. bu ilin ihtiyacına göre belirlendikten sonra ona göre onay verdiklerini belirtiyor. Öncelik için mevcut ihtiyaca bakaıyoruz diye söyledi. Bu il koordinatörünüzle konuşunuz bulunduğunuz il/ilçede fatih projesi konusunda eğitmen ihtiyacı var mı varsa sayısı nedir buna göre kursa başvurunuz. yoksa 4 ve 5 de red alırsınız.

fatih teknoloji kullanımı kursu 6. ayda olanı için başvurdum onaylama süreci aşamasında ama haftaya aksaray a gidiyorum kurs için çünkü resen olmuş şimdi onaylama aşamasındaki olursa yine gideceğim aynı kursa :)

yukarıdaki yazımı okuyanlar ne saçma olmuş diyecekler aynısını bende dedim durduk yere resen yapıyorlar sorgusuz
haftaya zaten seminer var mahalli müdüre sordum bakanlıktan gelen varken bunu kim takar dedi merkezi olana gitmemek için rapor almak gerekmiş birde yani gidilecek.

hocam başvurduk bakalım kısmet artık :) ben merak etmiştim kriter ne diye. fakat anladığım kadarıyla, rastgele oluyor sanırım:))

BBNET
Geri