Hizmet Birleştirme Yapan var mı?

Kodla Büyü

misso021

Site Gezgini
Arkadaşlar istanbul ilinde çalışmaktayım 3 yıl sözleşmeli(4-b) çalıştıktan sonra kpss ile kadroya geçiş yaptım sözleşmelide geçen sürelerimin derece ve kademeye yansıması için hizmet birleştirme yapmam gerekiyormuş. Hizmet sürelerimi gösterir ssk hizmet dökümünü nasıl(bireysel elden-kurum yazısı ile ) nerden(çalıştığım ilçe sgk ya da merkez sgk müdürlüğü) alacağım konusunda fikri olan arkadaşlar yol gösterirlerse sevinirim şimdiden teşekürler.

Benim de merak ettiğim bir konu bu. Ayrıca daha önce öğretmenlik dışında var olan sigortalı süremizi nasıl saydıracağız. 1 hafta ssk, 3 yıl bağkur primim var.emekliliğe veya maaşa bir etkisi olur mu.

Merhaba Arkadaşlar sgk dan hizmet dökümü alarak okulunuza hizmet birleştirme yapmak istediğinize dair dilekçe yazıp verin onlar milli eğitim müdürlüğüne gönderecekler. ancak yaptığınız hizmet birleştirme emekliliğe esas sürenizi ve hizmet puanınızı etkiler öğretmenliğe esas süreyi etilemez. doğrudan sınavsın kadroya alınan sözleşmelilerin öğretmenliğe esas süreleri sayılır fakat sınavla geçenlerin öğretmenliğe esas süresine ekleme yapılmaz.

barloka' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar sgk dan hizmet dökümü alarak okulunuza hizmet birleştirme yapmak istediğinize dair dilekçe yazıp verin onlar milli eğitim müdürlüğüne gönderecekler. ancak yaptığınız hizmet birleştirme emekliliğe esas sürenizi ve hizmet puanınızı etkiler öğretmenliğe esas süreyi etilemez. doğrudan sınavsın kadroya alınan sözleşmelilerin öğretmenliğe esas süreleri sayılır fakat sınavla geçenlerin öğretmenliğe esas süresine ekleme yapılmaz.

hocam teşekkür ederim ilginize ama merak ettiğim hizmet dökümünü nasıl alacağız detaylı olarak anlatırsanız ben bireysel elden almak istiyorum ilçemdeki sgk müdürlüğünden olabilir mi bu ?

ben daha önce 1 ay ücretli 2 ay kadarda sözleşmeli eski sistemde çalışmıştım geçen sene il milli eğitim müdürlüğünde özlük birimi ile görüştüm. bana şu işlemleri yapmamı istedi. görev yaptığın yerlerden göreve başlama yazılarınla birlikte kurumuna yazı yaz hizmet birleştirme için biz hallederiz gerisini dediler. yani senin ssk dan hizmet dökümü almana gerek yok.
bende senin gibi alınması gerekli diye biliyordum ancak istemediler. yinede istiyoruz derlerse e-devletten hizmet dökümlerini çıkartabilirsin.

rcandir' Alıntı:
ben daha önce 1 ay ücretli 2 ay kadarda sözleşmeli eski sistemde çalışmıştım geçen sene il milli eğitim müdürlüğünde özlük birimi ile görüştüm. bana şu işlemleri yapmamı istedi. görev yaptığın yerlerden göreve başlama yazılarınla birlikte kurumuna yazı yaz hizmet birleştirme için biz hallederiz gerisini dediler. yani senin ssk dan hizmet dökümü almana gerek yok.
bende senin gibi alınması gerekli diye biliyordum ancak istemediler. yinede istiyoruz derlerse e-devletten hizmet dökümlerini çıkartabilirsin.
internet çıktısı kabul olmuyor hocam

Hocam ben size yardımcı olayım.Öncelikle sözleşmeli görev yaptığınız okulun bağlı olduğu ilçeye gidip, hizmet birleştirme yapmak için şu şu tarihleri arasında görev yapmıştır şeklinde dilekçe veriyorsunuz. Onlarda şu şu tarihleri arasında şu şu okul kurumunda görev yapmıştır şeklinde yazıyı alıyorsunuz.SGK nın sitesinden hizmet dökümanının çıktısını alıp doğru kadrolu çalıştığınız kuruma gidip veriyorsunuz. Ben bu şekilde yapmıştım.Fakat MEB sistemden bunu otomatik olarak yaptığını duymuştum.

hocam e devletten alıyorsun şifreli bölümden
yok illede imzalı olsun derlerse git sgk ya yanlız yanlış sgk ya gitme bağkur ve ssk binaları bazi illerde farklı binalarda ona git onlar sana döküm verirler imzalı ama tekrar söylüyorum sgk dakiler buna gerek yok hocam diyecekler. mem personeli bilmiyor.

barloka' Alıntı:
ben yaptım aynen yukardaki arkadaşın dedeği gibi oluyor

Arkadaşlaar İnternet çıktısı kabul edilmiyor. ilçenizdeki sgk dan, elden alabilirsiniz. tc kimlik no söylemeniz yeterli.

Kars ilinde hizmet birleştirme yapacağınıza dair dilekçe, çalıştığınız kurumlardan görev belgesi birde e-devlet şifremiz ile il milli eğitime gideceğiz.(e-devlet şifresi herhalde orada hizmet dökümümüzemi bakacaklar artık) gerisini onlar yapacakmış.

Arkadaşlar e-devletten 4A Hizmet Dökümüne baktım. 2011 Mayıs ayına kadar giriş var sonrası yok. Hizmet Birleştirme yapmıştım. Mayıs 2011'den sonrası da görünmesi gerekiyor değil mi? Öyleyse ne yapmalıyız?

BBNET
Geri