Hizmet Birleştirme - Ücretli Öğretmenlik

Kodla Büyü

devcodeblog

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Selam Arkadaşlar;

Bir konuda bilginizi rica ediyorum. Bir yıl kadar ücretli öğretmenlik yaptım şu anda aday öğretmenim. (Okul 18 Puan).Eş ataması için buradan gelen puanı kullanmak istiyorum. Cüz'i bir puan geleceğini tahmin ediyorum.

- Okul puanını mevcut şu anda görev yaptığım okula göre mi alıyoruz. Yoksa ücretli öğretmenlik yaptığımız okula göre mi. ?

-Prim gün sayısı mı(toplamda 129 günüm var) , yoksa görev yapılan süre mi öne çıkıyor. İlçe Mem'lerin ayrı tutumları söz konusu mu. ?

Mevzuatta süre deniyor ama prim günleri hesaplanıyor. Bu doğru bir uygulama mı. ?

Saygılarımla

ücretli yaptıgn yere göre puan hesaplanır..prim gününe göre hesaplanıyr diye biliyorum.. bende 3 ay kadar yaptım.. daha saydrmadım

Ben de yarım dönem yapmıştım 14 puan gelen bir okulda. Atandıktan 2 sene sonra işlettim bana 6 puan verdiler; yarım dönem için... Bence fazla verdiler ama bilemiyorum

Bende saydırdım ücretliyi. Okulun puanını verdiler çalıştığım süreyi de emekliliğe saydırdım oldu bitti.

çalıştığın ücretli okuldaki puanı alırsın prim olarak 3/5 i veya 3/4 ü sayılır kademe derecende

ben ilk olarak ücretli öğretmenlik yapmıştım yarım dönem, daha sonra kadroya geçtim. şimdi ücretli öğretmenlik yaptığım yarı dönemimi emekliliğime ve hizmet puanıma ekletebilir miyim? ne yapmam gerekiyor, yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.

Dev Kitap Arşivi' Alıntı:
Bende saydırdım ücretliyi. Okulun puanını verdiler çalıştığım süreyi de emekliliğe saydırdım oldu bitti.

hocam lütfen bu ücretli çalıştığınız süreyi nasıl emekliliğe saydırdınız ne yaptınız anlatırsanız çok sevinirim, ne gibi işlemleri yapmam gerekiyor? istdanbuldayım ben.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Aklımda birçok şey netleşti. Derece ve kademeye etki etmiyor diye biliyorum.

Saygılarımla

zodiac' Alıntı:
Dev Kitap Arşivi' Alıntı:

hocam lütfen bu ücretli çalıştığınız süreyi nasıl emekliliğe saydırdınız ne yaptınız anlatırsanız çok sevinirim, ne gibi işlemleri yapmam gerekiyor? istdanbuldayım ben.

Sayın Hocam;

Arkadaşın dediğine göre;

"İlçe Mem' e ücretli öğretmenlik yaptığın okuldaki görev tarihlerini belirten bir yazı alıyorsun. Bu yazıyı okuluna getiriyorsun ve memur buna uygun bir üst yazıyı elindeki görev süreni belirten belge ile ilçe Mem'e gönderiyor. İlçe Mem' gelen bu üstyazı ile ekiniz işleme alınıyor. İlçe Mem SSK'ya yazı yazıyor. O tarihlerdeki primlerinize bakılıyor. Memur bunları sisteme giriyor. Sistem puanı kendi hesaplıyor."

Kendisi 1 yıl ücretli öğretmenlik yapmış prim gün sayısı 95 olarak hesaplanmış, ve '5' puan hizmet süresine eklenmiş. İşletmekte fayda var arkadaşlar.

Saygılarımla

ugurkorkmaz' Alıntı:
Sayın Hocam;
Arkadaşın dediğine göre;
"İlçe Mem' e ücretli öğretmenlik yaptığın okuldaki görev tarihlerini belirten bir yazı alıyorsun. Bu yazıyı okuluna getiriyorsun ve memur buna uygun bir üst yazıyı elindeki görev süreni belirten belge ile ilçe Mem'e gönderiyor. İlçe Mem' gelen bu üstyazı ile ekiniz işleme alınıyor. İlçe Mem SSK'ya yazı yazıyor. O tarihlerdeki primlerinize bakılıyor. Memur bunları sisteme giriyor. Sistem puanı kendi hesaplıyor."
Kendisi 1 yıl ücretli öğretmenlik yapmış prim gün sayısı 95 olarak hesaplanmış, ve '5' puan hizmet süresine eklenmiş. İşletmekte fayda var arkadaşlar.
Saygılarımla

hocam ücretli öğretmenlik yaptığım okuldan mı yazı almam gerekiyor? SGK'dan da hizmet dökümü almak gerekiyor mu?

zodiac' Alıntı:
ugurkorkmaz' Alıntı:
Sayın Hocam;
Arkadaşın dediğine göre;
Saygılarımla

hocam ücretli öğretmenlik yaptığım okuldan mı yazı almam gerekiyor? SGK'dan da hizmet dökümü almak gerekiyor mu?

Evet hocam. Bazı arkadaşlar ücretli öğretmenlik görevini icra edeli uzun bir süre geçtiğinden geçmişe dönük okuldan belge alamayabiliyorlar. O yüzden kendisi 10 sene önce yapmış ama okuldan belgeyi alamamış,ilçeye başvurmuş ilçe görev belgesini vermiş. SSK dökümü için ilçe MEM ayrıca kendisi bir dilekçe hazırlıyor.

Saygılarımla

BBNET
Geri