B BayDogru Aktif Üye Mesajlar 217 10 Mart 2020 #1 Hizmetici cikti. Ancak gidemiyecegim. Ne yapmam lazim. 4. Onayda iptal edecektim. Kaldirmislar. Ne yapmam lazim
Hizmetici cikti. Ancak gidemiyecegim. Ne yapmam lazim. 4. Onayda iptal edecektim. Kaldirmislar. Ne yapmam lazim
akrep4531 Aktif Üye Mesajlar 210 10 Mart 2020 #2 Hocam rapor alıp üst yazıyla ilçe milli eğitiminize gönderin. Mazeretiniz olmazsa soruşturma açabilirler
Hocam rapor alıp üst yazıyla ilçe milli eğitiminize gönderin. Mazeretiniz olmazsa soruşturma açabilirler
muratbdg Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 862 11 Mart 2020 #4 Hocam eğer 5 günlük bir hizmetiçi eğitimse en az 3 günlük rapor almanız gerekiyor.
Felsefecim Aktif Üye Mesajlar 203 11 Mart 2020 #5 okul idaresine soyleyin onlar ilden iptal ettirirler.Ben de bu hafta olan hizmet ici egitimimi iptal ettirdim.
okul idaresine soyleyin onlar ilden iptal ettirirler.Ben de bu hafta olan hizmet ici egitimimi iptal ettirdim.
alpaygunes Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,863 11 Mart 2020 #7 Kurs süresinin %20 sininden fazla rapor al. Hizmetiçi eğitim enstütüsüne okuldan yada ilçeden fax lat. Yada taratıp resmi eposta hesapları ile gönder. Tabi bunlar benim fikrim. Siz en iyisi hizmetiçi eğitim enstütüsünü telefonla arayın sorun.
Kurs süresinin %20 sininden fazla rapor al. Hizmetiçi eğitim enstütüsüne okuldan yada ilçeden fax lat. Yada taratıp resmi eposta hesapları ile gönder. Tabi bunlar benim fikrim. Siz en iyisi hizmetiçi eğitim enstütüsünü telefonla arayın sorun.