arkadaşlar iş bankasından hgs kart aldım ,cama yapıştırdım ama biraz yamuk oldu gibi geldi.tekrardan oynamayım bozulmasın dedim.o şekilde kaldı..aceba bi sıkıntı olurmu geçişlerde sistem tanır mı?yarın yola çıkıcam endişeliyim
saolun hocamokanformula' Alıntı:Yok kardeşim sıkıntı olmaz, zaten hgs'de sıkıntı varsa düzde taksan görmez, sıkıntı yoksa öncama nasıl takarsan tak görür...
içten yapıitırdım hocam,benim ayna cama monteli yaklaşık 5 cm aşağıdan yapıştırdım bayağı aşağıda duruo gibi ama.ferdi' Alıntı:öncama içten yapıştıracaksın aynanın 5cm aşağısına,dıştan yapıştırma!
agd85' Alıntı:hocam araç nedir dikkatimi o çekti![]()
gecerken cok yavas gecmek gerekiyor bende gecen 2 tl lik yol için 10 küsür kesmiş şuraya üye olayımda bi itiraz eddeyim bakiimhemenyardim' Alıntı:hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/index.jsf
Adresinden üye olup tüm geçişlerinizi ayrıntılı olarak takip edebilirsiniz.
HGS okunamadığı zaman o güzergahtaki en uzun giriş çıkış üzerinden ücreti alıyor.
Bunun önüne geçmek için otoyol giriş ve çıkışlarınızın tarih ve zaman kayıtlarını geçerken bir yere kaydedin. İtiraz ettiğinizde çok işe yarıyor.3 seferdir bu şekilde alınan fazla paranın iadesini yaptırdım.
istanbul çıkışta oto bana girdim ankaraya gelirken..12 tl düşmüş hesaptan doğrumu aceba?dndd' Alıntı:o gün formu doldurup tahmini bi saat yazıp göndermiştim işe yaramış para geri iade edildi :++: