HGS kullananlar?

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar iş bankasından hgs kart aldım ,cama yapıştırdım ama biraz yamuk oldu gibi geldi.tekrardan oynamayım bozulmasın dedim.o şekilde kaldı..aceba bi sıkıntı olurmu geçişlerde sistem tanır mı?yarın yola çıkıcam endişeliyim

Yok kardeşim sıkıntı olmaz, zaten hgs'de sıkıntı varsa düzde taksan görmez, sıkıntı yoksa öncama nasıl takarsan tak görür...

ferdi' Alıntı:
öncama içten yapıştıracaksın aynanın 5cm aşağısına,dıştan yapıştırma!
içten yapıitırdım hocam,benim ayna cama monteli yaklaşık 5 cm aşağıdan yapıştırdım bayağı aşağıda duruo gibi ama.

hocam bir şey olmaz. hatta bende birşeyler söyleyeyim. benim aracımın camı kırıldı. yeni cam takıldı. doğal olarak eski cama yapışık olan etikette gitti. şimdi benim camımda hirbir şey takılı olmadığı halde geçişlerde sorun yaşamıyorum. geçişlerde plakadan okuyor sistem. benim gibi camı kırılan ve bu şekilde olan var mı acaba buralarda?

hiç birşey olmaz plakana kayıtlı hgs varsa hgs okumadığı zaman direk plakadan sorgu yapılıyor ve kayıtlı çıkan hgs nin bakiyesinden düşüyor eğer oda yoksa o zaman ceza yiyorsunuz.

Ben de C5 var. Ayna ve sensörler camın orta kısmının aşağısına kadar iniyor. Neredeyse kol kadar var. Ben de HGS alacağım. İçeriden aynanın sağına yapıştırsam görür herhalde...

Fotoğraf da koyayım bari. Aynanın yanına kırmızı bir dikdörtgen çizdim. Oraya HGS etiketini yapıştırmak istiyorum. Eski sahibinin aynı yerde OGS cihazı vardı. Sanırım HGS etiketi de sinyal verir aynı yerde...

Ekli dosyalar

• 20130315_075614.jpg
    20130315_075614.jpg
    299.7 KB · Görüntüleme: 1,527
hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/index.jsf
Adresinden üye olup tüm geçişlerinizi ayrıntılı olarak takip edebilirsiniz.
HGS okunamadığı zaman o güzergahtaki en uzun giriş çıkış üzerinden ücreti alıyor.
Bunun önüne geçmek için otoyol giriş ve çıkışlarınızın tarih ve zaman kayıtlarını geçerken bir yere kaydedin. İtiraz ettiğinizde çok işe yarıyor.3 seferdir bu şekilde alınan fazla paranın iadesini yaptırdım.

hemenyardim' Alıntı:
hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/index.jsf
Adresinden üye olup tüm geçişlerinizi ayrıntılı olarak takip edebilirsiniz.
HGS okunamadığı zaman o güzergahtaki en uzun giriş çıkış üzerinden ücreti alıyor.
Bunun önüne geçmek için otoyol giriş ve çıkışlarınızın tarih ve zaman kayıtlarını geçerken bir yere kaydedin. İtiraz ettiğinizde çok işe yarıyor.3 seferdir bu şekilde alınan fazla paranın iadesini yaptırdım.
gecerken cok yavas gecmek gerekiyor bende gecen 2 tl lik yol için 10 küsür kesmiş şuraya üye olayımda bi itiraz eddeyim bakiim

o gün formu doldurup tahmini bi saat yazıp göndermiştim işe yaramış para geri iade edildi :++:

Ondan birşey olmaz ama 30Km hızın üzerinde bir hızla geçersen gişelerden ceza yazıyorlarmış...

BBNET
Geri