HGS etiket mi kart mi

Kodla Büyü

volkankey

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
KGS den HGS ye gecenler,

1- KGS kartimdaki liralar nasil HGS ye aktarilacak (PTT lerde bu islem yapilmiyormus)
2- Etiket arabanin disindan bakildiginda kötü görünüyormus kart mi almak lazim karti cama nasil sabitliyoruz

bunlar disinda ekstra bilgileriniz varsa onlari da paylasirsaniz sevinirim

kgs pttden aktarılıyor ama ben sordum kart yok dedi etiket verdi görevli. Yapıştırdım çok ta kötü değil belli olmuyor bile ufacak etiket

PTT deki görevli bana yapamiyoruz demisti köprü girislerindeki PTT lerden mi nereden yapiliyormus galiba
onlar da neredeyse?

ben de merak ediyorum bu konuyu..20tlye yakın para var kgsnin içinde..gişe kenarındaki pttler yapıyodur bence bu aktarma işini..

ben yapıştırma aldım görüntü olarak sıkıntı yok bence... Aktarma için ise bankaya gidin alın dedi...

hocam bildiğim kadarıyla her kartın anlasmalı olduğu banka var, benim kartta halkbank yazıyor...

etiket şeklinde cama yapıştırılıyor. içinde 30 lira yükklü. toplamda otuzbeş liraya alıyorsunuz PTT şubelerinden. yalnız ruhsatın sizin adınıza olması lazım. benden ruhsat ve nufüs cüzdanı istemişlerdi. sanırım bankalarda anlaşmaya başlamış. artık sadece pttden değil bankalardan da dolum yapılabilecekmiş

BBNET
Geri