HEZARFEN "Bir atlayış, iki kıta, sonsuz rüya"

Kodla Büyü

beyisoy

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Hezârfen Ahmed Çelebinin Galata kulesinden atlayışını konu alana Kısa Film yorum, görüş ve beğenilerinizi bekliyorum

Kanatlar ahşaptan, cesaret çeliktendi. 🦅🌬️
1632 yılında, Galata Kulesi'nden kendini rüzgârın kollarına bırakan Hezârfen Ahmed Çelebi'nin destansı uçuşu yeniden hayat buldu. Padişahın "havf ettiği", tarihin ise unutamadığı o anları bir de bu gözden izleyin.

"Rüzgârın Kardeşi", tarihi dokuya sadık kalınarak tamamen yapay zeka ile üretilmiş bir görsel şölendir. 🎬

Hezârfen Ahmed Çelebinin Galata kulesinden atlayışını konu alana Kısa Film yorum, görüş ve beğenilerinizi bekliyorum

Kanatlar ahşaptan, cesaret çeliktendi. 🦅🌬️
1632 yılında, Galata Kulesi'nden kendini rüzgârın kollarına bırakan Hezârfen Ahmed Çelebi'nin destansı uçuşu yeniden hayat buldu. Padişahın "havf ettiği", tarihin ise unutamadığı o anları bir de bu gözden izleyin.

"Rüzgârın Kardeşi", tarihi dokuya sadık kalınarak tamamen yapay zeka ile üretilmiş bir görsel şölendir. 🎬

Elinize sağlık hocam, videoyu oluştururken hangi yapay zekadan hangi adımda faydalandınız?

Elinize sağlık hocam, videoyu oluştururken hangi yapay zekadan hangi adımda faydalandınız?
teşekkürler hocam ilk olarak çalışmalarda tarihi doğruluk için notebooklm üzerinden kaynakları harmanlayıp olayın akışını çıkarıyorum daha sonrası diğer yaptığım videolarda da aynı gemini,kling,elevenlabs, higgsfield,bbcsound,nanobanana,elevenlabs vs ne varsa kullandım diyebilirim istediğim acıyı, müziği karakter tutarliligini sağlamak icin, ama yine de bazı yerlerinde sıkıntılar var, onlarida mümkün olduğunca azaltmaya çalıştım, ücretsiz versiyonlarla pek mümkün olmuyor ama içinde kullandığım ücretli bölümlerde var. Sahneleri oluşturdum, bazıları sesli bazıları sessiz daha sonra ses ekledim kırptım vs bunlarida ae veya capcut ile yaptım

çok beğendim elinize sağlık, bütün sınıflarda tamamen yapay zeka ile üretilmiş görüntüler olduğunu vurgulayarak, örnek olsun diye izleteceğim

ilksms
Geri