Herkesin yazı göndermesini istiyorum

Kodla Büyü
merhaba bende joomla da okul sitesi yapmaya çalışıyorum ana sayfada ana menünün üst kısmına okul logosunu nasıl yerleştirebilirim

jutenya' Alıntı:
merhaba bende joomla da okul sitesi yapmaya çalışıyorum ana sayfada ana menünün üst kısmına okul logosunu nasıl yerleştirebilirim
kullandığın temanın logosu nerde yukluyse kendı logonuzu o yere kopyalamanız lazım ayrıca logonuzun buyuklugunu ayarlamanız ıcın tema ıcınde template.css de ayar yapmanız lazım

blackpeace83' Alıntı:
tdepkamil' Alıntı:
blackpeace83' Alıntı:
siteye yazı gondermek isteyen herkesin yazı gondermesini ve resim gondermesini istiyororum nasıl yaparım

Hocam aşağıya eklediğim eklenti işinizi görür sanırım. Örnek için eski okuluma eklediğim "yazı ekle" kısmını inceleyebilirsin:

http://www.dumlupinar29.k12.tr/yaz-ekle.html
hocam tr dil paketi var mı acaba?

aşağıdaki rar lı dosyanın içindeki default.php dosyasını components/com_wdsubmit/language klasörüne atın. dosyanın tamamı türkçe değil, ancak büyük bölümünü çevirmiştim.

Ekli dosyalar

• dil.rar
    dil.rar
    1.3 KB · Görüntüleme: 28
tdepkamil' Alıntı:

mrb hocam. sitenizi gördümde bşy soracaktım. şu rehberlik yazıları ile rehberlik hikayeleri bölümü varya alt alta haberlerin sıralandığı yer. o modül falanmı acaba yoksa temanınmı bi özelliği. modülse rica etsem alabilirmiyim acaba. benimde böyle bir şeye ihtiyacım varda.

EDİT : pardon arkadaşlar. PM yollayacaktım mesajı ama yanlışlıkla alıntı yapıp buraya yazmışım. :)

ilksms
Geri