Her Sınıfa Kamera Takılsa nasıl olurdu acaba?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan swanp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

swanp

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Eğitimin kalitesini arttırma hem adına az çalışan ÖĞRETMENLERİ daha da fazla çalıştırma adına sınıflarda kamera sistemi takılsa, hem de isteyen öğrenciler IPHONE'nundan istediği derse katılabilse nasıl olur acaba?

Yakında karşımıza bu çıkar mı ki?

Saygılar

ayda 2bin küsür lira kazanıyorum daha iphone alamadım. Forumla kafa buldunuz demi. Ayıp ama zaten hava sıcak.

:) 2-3 yıla kadar olası bir hipotezden bahsetmiştim sadece :) ama Iphone konusunda haklısın üstat. Ben de senin durumundayım
saygılar

mfk' Alıntı:
ayda 2bin küsür lira kazanıyorum daha iphone alamadım. Forumla kafa buldunuz demi. Ayıp ama zaten hava sıcak.

mfk' Alıntı:

hocam ben elıme bıle almadım nemelazım canım ceker meker :)=

sınıfa kamera pahalı olur bence gelın cocukların kafasına cıp takalım sorun cozulsun :verymad:

cok sacma bır dusunce bence sınıfa kamera takmak yatakodasına kamera takmak gıbı bısey sınıfta tek sız varsanız tamam ıstedıgınız sekılde ders anlatırsınız cekın kameraya ama ogrencılerın oldugu bır sınıfta kamera kullanımı dersı ımkansız hale getırır ılk bıkac hafta cocuklar kameradan tırsar duzgun durur sonra onlar unutur kamerayı sız unutamazsınız cocuklar yapmayın cnm kızım oyle olmaz demekten ders ısleyemezsınız
HATIRLAYIN okullara guvenlık kamerası takıldıgı gunlerı herkez önune gecıp el sallıyordu aynısı sınıfınızda olursa ne yaparsınız

mfk' Alıntı:

evet ortalama 35 derece ama 350 tl ye satılanları var ondan alıp hasret giderelim şekil itibari ile olmaz mı şimdilik hem de internete bile gireriz belki :)

iyi tatiller

Soruyorum sizlere: F@TİH ile yapılacak olan da bu değil mi zaten, Öğretmeni takip etmek? Sınıf içi performansı izlemek?

Bu arada yaklaşık 1850 lira maaşla ben de Macbook Air alamıyorum, ona yanarım!

BBNET
Geri