istemiyorsak da zorla mı verilcek hocam? komisyon gibi olursa yandık o halde. ben btr olmayacağım. bu görevi verirler mi yine de? o zaman btr ne yapcak? valla komisyon şeklinde olmaması lazım. kim çeker ki o kadar yükü ekders olmadan. çok fazla yük.Hocam btr görevlendirmesi 31inden itibaren geçerli olacak . Görevlendirme süreci tamamlanıncaya kadar bu işle ilgilenen birileri olsun diye düşünülmüş olabilir . Aynı zamanda btr de olmak isteyen olabilecekmiş . Bu sorumluya ekders vs gibi düşünmeyin .herhangi bir komisyona adınız yazılmış gibi düşünün bence
Son düzenleme:

Tesla mesela yazılım tabanlı araba.Uzaktan kontrol edebilirsin.Yazılım güvenliği ileri ki zamanlarda öyle önemli olacak ki.Şuan piyasayı takip ediyorum otomat sistemlerin insanların fiziksel işlerini elinden alırken yine insanlar kontrol sağlayacak.Fakat bu otomatların uzaktan kontrollü olması ile yazılım konusunda çok iyi olan ülkeler rahatca dünyayı fethedebilecek.Linux işletim sistemlerine bakınız.Artık telefonlara gelmesi an meselesi.Windowsu tahtından edecek sürümler var şuan.Kısaca meb bilişimden anlamadığı için korkuyor.İnsan hiçbir fikir sahibi olmadığı sistemlerden korkar.Müdürler tahtaları bile bt hocalara kitliyor.Niye bozulursa benden bulmasınlar diye.Benim 3 bin tl lik telefonuma öyle işletim sistemleri kurdum sildim ki anakartı bozulmuştu.Kali linuxun net hunter ını kurdum.Kullandım bayağa.lenovanın bir tabletini telefona çevirmiştim.o da bozulmuş.İnsan risk almadan,oturduğu yerden bir şeyler öğrenemez.Belki zararım vardı fakat çok şey öğrendim.Küçüklüğümde siyah beyaz tv yi açıp incelemiştim onu da bozmuştum.Bir şeyleri öğrenmezsen istemezsen nasıl olsa hazırı var dersen dışa böyle bağlı olursun.TL nin değerini düşünce pariteciler gelip kral tatil yapar böyle.Kağıt para üzerinden devlet bile bütceyi düzeltmeye çalışıyor.Kimin parasını alarak?Tabi ki yetim öksüzün.Zenginin parası erimiyor.Adam gidiyor altına yatırıyor.Altın almak bile şuan etik değil.Dünyadaki pasta hiç bir zaman değişmez.mal=altın olmalı.Şuan Altın>mal yani.Altın yapanın parası ermiyorsa bilsin ki yetimin parasından ona kayıyor pasta değişmez.Çoğu insana sorsan hükümete sorsan müslümanım der.Öbür dünyada göreceksin yetimin parası ile ne kadar kaybettiğini...