dorian' Alıntı:Yıllardır Hepsiburada.com dan ürün alırdım.
- Yanlış ürün geldi, olsun dedik geri gönderdik aylarca bekledik. Tedarik edemediler yerine başka ürün gönderdiler. :sleep:
- Bozuk ürün geldi geri gönderdik, iade almamışlar tekrar geri göndermişler kargo parasını bana ödettiler. :x Olsun dedim uğraşamam çöpe attım 40 küsür liraydı.
- Başka bir ürünün faturasını göndermediler istedim ilgilenen olmadı. Ürün arızalandı, (çaycı) tamir parasını cepten ödedik.![]()
- Oto aksesuarı aldım paketin üstünde doğru yazıyor ama ürün farklı çıktı ve geri iade almadılar. Kargoda paketini açmışsınız kontrol etmeliydiniz dediler, Kargo paketini açmadan nasıl kontrol edeyim dediğimde yardımcı olabileceğim başka konu var mı diye laf çevirdiler. Kargo firmasına yanlış ürün diye tutanak tutturun dediler. Kargo firması bizi ilgilendirmez kardeşim dedi. İki arada elimizde yanlış ürünle kalakaldık. Muhattap bulamadık. :?
- En son 1 yıl önce ufaklığa yanlış oyuncak geldi, geri gönderdik para iadesini 6 ay sonra yaptılar, bir özür bile dilemeden üstüne bide AZAR İŞİTTİK, " Hesabınızı kontrol etsenize aramadan önce" diye. Siz bilirsiniz dedim.
Zaten ne zaman ürünün eksik tarafını yorumlasam yayınlanmıyor. Ne zaman güzel şeyler yazarsam ikinci gün yayında.
Bİ DAHA ASLA AMA ASLA BU SİTEDEN ALIŞVERİŞ YAPMAM.
(Sorun yaşamamanız sorun yaşamayacağınız anlamına gelmez benden uyarması...)
Hocam bu sitelerde satılan ürünlerde garanti nasıl oluyor?hemenyardim' Alıntı:Arkadaşlar isterseniz aşağıdaki sitelere bir göz atın. Çok geniş bir ürün yelpazesinde piyasa fiyatının oldukça altında ürünleri sorunsuzca temin edebilirsiniz. Kargo ücreti ödemiyorsunuz. Şimdiye kadar yaptığım tüm alışverişlerde ne kargo, ne gümrük, ne fatura ne de fiyat konusunda bir sorun yaşamadım.
http://www.everbuying.com/
http://dx.com/
abdullahaybas' Alıntı:Arkadaşlar, sikayetvar.com adresine girin...İnternet ve e-ticaret olarak firmaları aratın...Bakın bakalım şikayet sayısına göre en başta hangi site var...
Ben şuan itibari ile baktım ve sonucu sizle paylaşıyorum;
Hepsiburada.com-9053 şikayet ile birinci sırada ve hizlial.com 1652 ile ikinci sırada...Artık gerisini siz düşünün...
yusufpb' Alıntı:Şans herhalde ben 2005 yılından beri alışveriş yapıyorum, 1 kere fotografmakinesi bozuk geldi, para iadesi istedim, 1 hafta içinde geri iade ettiler.Bu internetten alışveriş ve elektronik işi şans işi, ne olacağı belli olmuyor.
hocam haklısın şikayet vara yazın yüzde yüz cevaplarlar herkeste görsün tüketici bilinçlensinyedeklem' Alıntı:Arkadaşlar, sorun yaşadığınız her türlü şirket, firma vs. şikayet var.com sitesine bildirin genelde firmalar geri dönüyorlar
yedeklem' Alıntı:Arkadaşlar, sorun yaşadığınız her türlü şirket, firma vs. şikayet var.com sitesine bildirin genelde firmalar geri dönüyorlar