Hepsiburada.com'dan 9 aydır haber yok.

Kodla Büyü

suvari

Site Gezgini
Arkadaşlar, tam 9 ay oldu. Siparişimi göndermediler. Geri ödeme yapmadılar. Bu nasıl ticaret mantığı, nasıl soygunculuktur; defalarca aradım, her ay aklıma geldikçe aradım. Ama nafile.

"Biz size en kısa sürede dönecez" deyip geçiştiriyorlar. sikayetvar.com'a yazdım şikayetimi, anında geçiştirmeli bir mesaj daha yolladılar. O kadar. Telefonda bir küfretmediğim kaldı.

Şimdi başka bir şey yapamıyorum, merak ediyorum ve size 10 puanlık soruyu yöneltiyorum : Acaba telefonda küfretsem paramı verirler mi, şu mübarek günlerde orucuma zarar gelir mi? veya başka ne yapabilirim?

son 2 yıldır bu site iyice suyunu çıkardı işin nerdeyse her siparişimde sorun yaşıyorum garantide sorun yaşıyorum şunu alana bu hediye diyolar hediye yok mesaj yazıyorum okumadan alakasız cevaplar geliyor bırakacam bu siteyi. okuldan bir arkadaşım sizinki gibi bir durumda tüketici hakem heyetine başvurmuş ve mahkemeye vermiş

Nasıl öyle bişey oluyor anlamadım doğrusu. yani göndermedikleri ürünün parasını nasıl geri vermezler. Sorun tam olarak nedir ? Siparişi geçtiniz, siparişiniz hazırlanıyor yazdı, bir süre sonra siparişiniz kargoya verildi denmeden sipariş iptalmi oldu ? Yoksa hediyesimi gelmedi. Bende bir üründe hediyesi ile ilgili sorun yaşadım yani göndermemişlerdi. Daha sonra 15 gün içinde gönderdiler. Ama hepsiburada genel olarak alışveriş yapılası bir yer olmaktan çıktı bu bir gerçek.

Sorununuzu yasal yollarla çözümlemeye kalksanız daha az uğraşırdınız hocam. En yakın tüketici hakları hakem heyetine başvurun.

Geçiştiriyorlar olurmuya arayıp paranızı isteyin. Alışveriş yaparken bende iki defa girmiştim bilgileri ürünü gelir gelmez gönderdim parayım hemen iade etmişlerdi.

valla artık ben hepsiburadayı bir seçenek olarak görmüyorum.son birkaç yıldır kaliteyi çok düşürdüler.hızlıal, teknolojix önerilir...

ben 2008 den beri alışveriş yapıyorum, hiç bir sorun yaşamadım hocam. hatta son siparişim bugün geldi...

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    117.1 KB · Görüntüleme: 1,446
Ben de grupfoni tarafından dolandırıldıgımı düsünüyorum. ekim 2011 den beri şikayet var sitesisinden sikayet lere cevap vermiyorlar. benim siparişim 1 ay oldu gelmedi ama adamın birisi mayısta ipad2 siparşi vermiş o da gelmemiş. ama adamlar hala sipariş alıp milleti kandırıyorlar.

çok ilginç onlarca alışverişim oldu, sıfır sorun yaşadım. ama benim paramı alıp 9 ay beni sallıyacaklarsa ben onlara dijital platformu dar eederim.. en son pazarland kazıklamaya kalktı, hemen itiraz, bankaya telefon dilekçe mail yağmuru, derken siparişden 2 ay sonra banka paramı tıkır tıkır verdi.bakın site değil bankadan aldım. sizde şikayet dilekçesi doldurun, harcama itiraz formu diye birşey var onuda doldurun. ürünüm elime ulaşmadı, paramın iadesini istiyorum diye bankaya faxlayın, ben bunu yaptım, 15 gün sonra para hesapta...

hepsiburadaya attığınız mesajları okumadan kalıp mesaj atmaları adamı çıldırtıyor. :verymad:

broker_2007' Alıntı:
çok ilginç onlarca alışverişim oldu, sıfır sorun yaşadım. ama benim paramı alıp 9 ay beni sallıyacaklarsa ben onlara dijital platformu dar eederim.. en son pazarland kazıklamaya kalktı, hemen itiraz, bankaya telefon dilekçe mail yağmuru, derken siparişden 2 ay sonra banka paramı tıkır tıkır verdi.bakın site değil bankadan aldım. sizde şikayet dilekçesi doldurun, harcama itiraz formu diye birşey var onuda doldurun. ürünüm elime ulaşmadı, paramın iadesini istiyorum diye bankaya faxlayın, ben bunu yaptım, 15 gün sonra para hesapta...

Hocam teşekkurler . Söylediğini yapıyorum şimdi formu indirdim.

Acaba hediye çeki olarak göndermiş olabilirler mi? Eğer öyleyse sistem üzerinden ister para iadesi ister hediye çeki olarak onaylayabiliyorsunuz. Ancak çok defa aradığınızı söylüyorsunuz böyle bir şey olsaydı kendileri söylerdi. Geçmiş olsun...

Arkadaşalr önerileriniz için hepinize teşekkür ederim. Bu gün pazar. Pazarları aradığım zaman mesai günü olmadığı için Pazartesiye yönlendiriyorlar. O yüzden yarın önerilerinizin hepsini deniyecem inşallah.

ben de artık kullanmıyorum...zaten kargo ücretlerini de bir yıldır çok yüksek tutuyorlar...artık böyle yerlerden alışveriş yapmayalım ki biraz akılları başlarına gelsin...zaten alternatif olan site sayısı oldukça fazla...hızlıal,alisveris.com gibi...

Ben bir kez sorun yaşadım, 50-60 kez sorunsuz alışveriş yapmışımdır. Sorun yaşadığımda ürün ellerinde olduğu halde göndermediler, düzgün bilgi de vermediler, sonunda ürünü üreten fabrikayı aradım, oradan hallettirdim. Kendi aralarında fatura muhabbetlerinden dolayı gönderememiş HB, dürüstçe söyleseler ölürler.

hocam sen hiç tüketici hakem heyeti diye bişey duymadın mı? 2 yıl ne demek yahu.

Öncelikle geçmiş olur inşallah...İnternet alışverişlerinde yaptığın alışveriş neticesinde ürünü yasal olarak 30 iş günü yani 1,5 ay bekletebiliyorlar...Ki sen bunu zaten aşmışsın...Aynı şey benim de başıma geldi...Sonunda hatalarını halledip hem ürünü gönderdiler hem de 50 TL hediye çeki yolladılar...O gündür bu gündür HB'den alışverişi kestim...Bir kez daha ara ve ürün gönderimi için yasal hakkınız olan 30 işgününü doldurduğunuz halde ürünüm hala elime geçmediği için sizi tüketici hakem heyetine veya mahkemesine şikayet edeceğim diye söyle...Sonra sonuca bak.Gelirse ne ala, gelmezse arkadaşların da dediği gibi hakem heyetine direk başvur...

BBNET
Geri