Hem web site projesi

Kodla Büyü

Darkon

Üye
Merhabalar hem kursunun sonuna doğru geldik ve hocamız web sitesi yapmamızı istedi böyle birşeyler yaptım ve hocaya teslim edeceğim. Html ve CSS kullanarak hazırladım. Sizce hem için yeterli midir? inceleyenlerin görüşlerini ve önerilerini bekliyorum, iyi forumlar..

Ekli dosyalar

web dünyası isimli çalışmada sağ ve sol sütünlar arka plan ile aynı renkte olmuş sütünların rengi farklı olsa bence daha güzel durur... iyi çalışmalar.

toplamda kaç saatlik ders gördünüz hocam
hocanız ne anlattı ve nasıl işlediniz konuları
çalışmalarınız çok hoş olmuş bence
konu hakkında biraz bilgi verirseniz öğrencilerimize biz de anlatabiliriz bunları ve öğretebilirz
teşekkürler...

joomlaci' Alıntı:
toplamda kaç saatlik ders gördünüz hocam
hocanız ne anlattı ve nasıl işlediniz konuları
çalışmalarınız çok hoş olmuş bence
konu hakkında biraz bilgi verirseniz öğrencilerimize biz de anlatabiliriz bunları ve öğretebilirz
teşekkürler...

öncelikle baştan hoca olmadığımı belirtmediğim için özür dilerim hocam ben öğrenciyim lise 3 e geçtim web tasarım dalında okuyacağım. Ders saati konusunda haftada 2 gün 3.5 - 4 saat arası ders gördük ve 2 buçuk ay kadar sürdü kurs (2-3 hafta daha sürecek ama okullar açıldığı için artık gitmeyeceğim). İlk ay not defterinde html gördük ve sonrasında dreamweaver ve css e geçtik bu şekilde

@twetyynet görüşünüz için teşekkürler hocam diğer projelerimde daha dikkatli olurum

BBNET
Geri