Hem ilkokul hem de ortaokul olan okullar?

Kodla Büyü

Parhelion

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar eşimin okulunda hem ilkokul hem de ortaokul var şimdi bunların ikisine de ayrı ayrı site yapmak zorunda mıyız?

evet ben yapıyorum ayrıca görevlendirme gittiğim okulda aynı toplam 4 tane :P ama ilkokulları sadece açılışı yapıp bırakacam içeriği beni ilgilendirmez :++:

Niye evet arkadaşlar. Hem ilkokul hem ortaokul ama tek müdürlük var. Ben teknik desteğe mesaj yazdım banner da okul adı ilköğretim okulu şeklinde yazıyor diye. Cevapta okul adlarının değiştirilebileceği modül çalışması devam ediyor. kısa sürede bitecek yazıyor.

Bugün forumda bi arkadaş yaptığı siteye link vermiş. Sanırım iki okul var. Ama sadece kadromuz kısmında Sınıf öğretmenleri diye bir bölüm açmış. Yanlış mı yapmış acaba :?:

İlkokul ve ortaokul farklı kurumlar okul kodları da farklı. Site adresleri alındığında her birinde farklı isimler yazıyor. Bununla ilgili bir netlik yok ama bence açın yayında dursun. Zaten bu sistemin zorunlu koşulması da doğru değil. Eğer meb aynı siteyi kullanabilirsiniz derse sorun yok ama zorunlu tutulan bir şablon uygulaması var.
http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_dosyal ... u/okulkodu
Site adresi şunun yapısında bu durumda ilkokul kodu ile açarsanız ortaokulu temsil etmez eğer ortaokul kodu ile açarsanız ilkokulu temsil etmez.
Bu doğrultuda iki sitenin de açılması gerekiyor.
Meb bunun aksinin olabileceğini bir yazıyla onaylayıncaya kadar böyle yapın.

Biz ikisini de aldık bir kenarda dursun yarın öbür gün kimse bize diyemez neden almadınız.
http://istiklalybo.meb.k12.tr/
http://istiklali.meb.k12.tr/

Okulumuz hem ilkokul hem de ortaokul. Acaba ilkokul için yaptığımız siteyi alan adı değiştirerek ortaokul için de kullanmamız mümkün mü? Çünkü çoğu bilgiler ortak ve tekrar menü düzenlemeye gerek kalmayacak. Bilgisi olan varsa memnun olurum arkadaşlar. Hepinize kolay gelsin.

Ahsel' Alıntı:
Okulumuz hem ilkokul hem de ortaokul. Acaba ilkokul için yaptığımız siteyi alan adı değiştirerek ortaokul için de kullanmamız mümkün mü? Çünkü çoğu bilgiler ortak ve tekrar menü düzenlemeye gerek kalmayacak. Bilgisi olan varsa memnun olurum arkadaşlar. Hepinize kolay gelsin.
Hayır bu mümkün değil okulun adı otomatik olarak kurum konuda göre geliyor. Yani banner alanında sadece bir isim olur. Bu sebepten ötürü tek site olmaz.

Arkadaşlar 2 yıl sonra okulunuz hangisi olarak (ilk yada orta) o isimle alın alan adını. o şekilde yaptım bende.

İsim Değiştirebiliyoruz Hem Okulun Adını Hemde site Adresinin adını değiştrebiliyoruz ancak girşte ilkokul ve ortaokul farklı kodalarla griyor yaptığımız değişiklik o site içerisinde kalıyor malesef.

aytduman' Alıntı:
hocam ilkokula alan adı almıştım ben,şifreyi ve güvenlik soru,cevabını kaybettim ne yapabilirim :(
Hiç sorun değil ilçede bu işten sorumlu kişi ile görüşün o size yeni şifre atayabiliyor hatta yeni kullanıcı tanımlayabiliyor. :)

arkadaşlar hem ilkokul hem ortaokul derken, biz ortaokul olduk ama 2,3,4 sınıflar devam ediyor, yani onlar için de mi bir site yapıcam? yoksa bu hem ortaokul hemde ilkokul olarak bölünen okullar için mi ?

Bizim okulun ayrılma durumu yok herşey aynı ama 2 okul... eski isme göre tek site yaptım, kapanmazsa sıkıntı yok...

duygusuz' Alıntı:
arkadaşlar hem ilkokul hem ortaokul derken, biz ortaokul olduk ama 2,3,4 sınıflar devam ediyor, yani onlar için de mi bir site yapıcam? yoksa bu hem ortaokul hemde ilkokul olarak bölünen okullar için mi ?
Okulunuz sadece ortaokul ise tek site yapacaksınız.

aynı konudan ben de muzdaribim.bizimde 2 binamız var.biri ilkokul biri ortaokul .tek müdürlük.bize de 2 site yapacaksınız dendi..ama ben bu uygulamayı doğru bulmuyorm.nihayetinde benim kadrom ortaokulda ve btr görevlendirmem de ortaokula çıktı.ilkokulun bozulan bilgisayarları ile de uğraşmaktan sıkıldm aslında.yapmaya mecbur muyuz biz bunları.fikri olan.?

bilgisayarmax' Alıntı:
aynı konudan ben de muzdaribim.bizimde 2 binamız var.biri ilkokul biri ortaokul .tek müdürlük.bize de 2 site yapacaksınız dendi..ama ben bu uygulamayı doğru bulmuyorm.nihayetinde benim kadrom ortaokulda ve btr görevlendirmem de ortaokula çıktı.ilkokulun bozulan bilgisayarları ile de uğraşmaktan sıkıldm aslında.yapmaya mecbur muyuz biz bunları.fikri olan.?
Müdürlük aynı ise yapacaksınız hocam. :)

Ben okuldaki kendi bilgisayarımda önce ortaokul sitesini yaprım sonra ilkokulu yayına koydum fakat ilkokul yönetim panelinde galereiye eklediğim resimleri öğretmenleri düzenleyeceğim zaman görünmüyor acaba aynı bilgisayarda 2 siteyide düzenlediğim için mi yardım lütfen??

skolst' Alıntı:
Ben okuldaki kendi bilgisayarımda önce ortaokul sitesini yaprım sonra ilkokulu yayına koydum fakat ilkokul yönetim panelinde galereiye eklediğim resimleri öğretmenleri düzenleyeceğim zaman görünmüyor acaba aynı bilgisayarda 2 siteyide düzenlediğim için mi yardım lütfen??
Hocam tarayıcı ön belleğinden kaynaklanıyor yayınlaya tıkladıktan sonra tarayıcı ön belleğini de temizleyin.

hasari' Alıntı:
bilgisayarmax' Alıntı:

yeni bir müdür daha bulalım o zamann :lol:

bilgisayarmax' Alıntı:
hasari' Alıntı:
bilgisayarmax' Alıntı:

yeni bir müdür daha bulalım o zamann :lol:
:lol:

bizim okul da hem ilkokul hem ortaokul oldu. ben bt rehber öğretmen değilim. ortaokulun sayfasını yapıyorum. bitirince ilkokulu da yapacağım ama anlamadığım iki okuldan da hep ben mi sorumlu olacağım.

guldenmy' Alıntı:
bizim okul da hem ilkokul hem ortaokul oldu. ben bt rehber öğretmen değilim. ortaokulun sayfasını yapıyorum. bitirince ilkokulu da yapacağım ama anlamadığım iki okuldan da hep ben mi sorumlu olacağım.
Sitelerden sorumlu devlet bakanı sizsiniz. :D

Bizim okul da aynı şekilde ama ben sadece ortaokul kısmıyla ilgileniyorum. İlkokul sitesini aktif hale getirdim bıraktım.

aynı sorun bende de var :( tek site ile uğraşırken şimdi 2 site var ve ikisinin de güncellenmesi gerekiyor. Çok zor bir durum

BBNET
Geri