Hem.de öğretmen olmak

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar forumda aradım bulamadım, Böte mezunları Halk Eğitimlerde görev tapabiliyor mu? Hemde çalışmak diğerlerine göre görece daha rahat mı? Hem büyüklere(ortaokul üstü) eğitim verebileceğim, hem Bt sınıfı olan, hem mesai saatleri dışında sürekli ne iş gelecek diye sürekli tetikte olmayacağım, kimsenin kimse ile rekabet içinde olmadığı arkadaşından iş çevirmediği, sürekli surat çekmek zorunda kalmadığım bir yer istiyorum. (Uzayda değil ama:))
Bazı hem.lerde 2 hoca var bazılarında 1 bilişimci bu neye göre değişiyordur?

evet hocam her iki branşta atanabiliyor. çok geniş bir kurs portföyü var her yaş aralığına kurs açabilirsiniz. bt sınıfı zaten tüm hemler de var. kursuna girer çıkarsın kimse senden bir şey istemez. istese de hemen yapabileceğin şeylerdir. üretim odaklı atölyeler olduğu için rekabet olayı olmaz. herkesle de muhabbet etmek zorunda değilsiniz. normunu ilçenin nüfusu özellikle belirler, belirli bir nüfusa kadar 1, sonrası içinde 2 ye çıkabilir. bazen de kurs talebinin yoğunluğuna göre hem müdürleri talep edebilir hayat boyu öğrenme genel müdürlüğünden. normun düşmesi gibi bir durum pek olmaz.

böte mezunuyum hemde çalışıyorum. 50bbin civarı nüfuslu bir ilçeyse kursiyer sorunu pek olmaz , zil yok bt sınıfı var ama birçoğunda eski. çay var kahve var ortam muhabbet iyi tavsiye ederim.

ilksms
Geri